Uhops
Üye
hava çok sıcak yanıyoz...
Boşverin siz burda olmanın keyfini sürün gerisi boş.Tatlı tatlı sohbete devam güzel şehrim mersine Slm![]()
![]()
bu misafirler sizin yan hesap falan mı

Boşverin siz burda olmanın keyfini sürün gerisi boş.Tatlı tatlı sohbete devam güzel şehrim mersine Slm![]()
![]()

bi mesaj daha yolla otomatik son sayfaya geliyor![]()
selamun aleyküm kadir geciniz çümleten mübarek olsun
Aleyküm selam.selamun aleyküm kadir geciniz çümleten mübarek olsun
bu misafirler sizin yan hesap falan mı![]()
sonuçta burda üyelerin gecede koyu sohbet ettiği bir yer .saıt abi kamyonla zor olmuyormu eve kac gunde bir gdyn
anlamadım sen beni kamyoncu falanmı sanıyorsun
.Oyun oynamak için sesi sonuna kadar açıp kulaklık takmıştım az önce senin profile girdim kulaklık kulağımda kalmış bi anda bi gürültü koptu altıma ediyordum
Yok güzel kardeşim bizim öyle bir şeye neden ihtiyacımız olsunkisonuçta burda üyelerin gecede koyu sohbet ettiği bir yer .

degilmisin nerde çalısıyosun
ya şuraya girdiğimde mülakat soruları sormayın Allah aşkına 
Oyun oynamak için sesi sonuna kadar açıp kulaklık takmıştım az önce senin profile girdim kulaklık kulağımda kalmış bi anda bi gürültü koptu altıma ediyordum![]()
Admin profiline giriyorsun esas duruşa geçmişindir 
bende 1019620440 sayfa var![]()
bende her sayfada 20 mesaj var.Müzikte güzel profil fotosuda fakat demo team yazıyor o ne oluyor.
Şanlı ordumuzun marşıdır.SeverimAdmin profiline giriyorsun esas duruşa geçmişindir
![]()
bu 'özel şirket' diyenlere her zaman imrenmişimdir.
Özel bir şirketin bilişim bölümünde çalışıyorum.Tüm türkiyeye destek veriyoruz.Başka soru ?ya şuraya girdiğimde mülakat soruları sormayın Allah aşkına
![]()

anladım bende polislik sınavlarına gircem youtubede mif düzenleme videon var
anıl