1 ay olsun cıkabılırım
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: 1 ay olsun cıkabılırım Genişletmek için tıkla ... Ne kadar oldu ki
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: 3 hafta 2 gun - - - Eklendi - - - biz senle iyi bir dost olduk Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu
anil41kocaeli' Alıntı: 3 hafta 2 gun - - - Eklendi - - - biz senle iyi bir dost olduk Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: sana o zaman dertlerimi acarım Genişletmek için tıkla ... Ozelden konusuruz bunlari
anil41kocaeli' Alıntı: sana o zaman dertlerimi acarım Genişletmek için tıkla ... Ozelden konusuruz bunlari
achambo Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: olum insan alısınca yanlısda yazıyo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ben de ağırdan ağırdan kaçayım
ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: olum insan alısınca yanlısda yazıyo Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ben de ağırdan ağırdan kaçayım
RowneSM Üye achambo' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ben de ağırdan ağırdan kaçayım Genişletmek için tıkla ... Sende kac bakayım
achambo' Alıntı: iyi geceler - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - ben de ağırdan ağırdan kaçayım Genişletmek için tıkla ... Sende kac bakayım