benmi aşkolsun çok darıldım leçe benim fake olmadığımıda sadece Diablos inanmadı zaten bi onu inandırsam sorun yok zaten
Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor..dostum fransalıyım ayağına yatan üyelerin çoğu maxicep e kelek atanlar.
senle hiç bi ilgisi yok emin ol. bizim forumumuzda ayrım yoktur ama hakeden cezalandırılır.
sen için rahat bi şekilde forumun tadını çıkarabilirsin![]()

Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor..![]()

kardeşim valla antepli olmaktan utandım bi ara o çocuk yüzünden yaaa bi de bizim oralarda mı oturuyomuş ALLAHtan yurt dışında(tabi onun dediği kadar) ALLAHtan görmüyorum aman uzak dursun antepten yav![]()

BeyLer/BayanLar BeLki Saçma GeLiceq Ama Bu Henry oLayı Nedir Kısa Bi Özet Geçer misiniz? Biz de OLaya Fransız kaLmıyaLım![]()
Nereden BuLdu BiLmiyorum.. Msn'mi BuLmuş.. Londra Diyordu Ama Paris FeLan aLakasız Biri![]()

DiaBLoS™;991360' Alıntı:Bak birazdan gelir karışmam ha:D

SaoL üstad AydınLattıqın için ...DiaBLoS™;991327' Alıntı:forumda hataları uzerıne banlanan ve akabinde devamlı fake(sahte) uyelık alan bir kişidir![]()

Beni neden hiç kimse fake sanmadı
Ezik miyim ben?
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi
Kel mi benim başım he?!..![]()

Beni neden hiç kimse fake sanmadı
Ezik miyim ben?
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi
Kel mi benim başım he?!..![]()

hakkatten haaa sende oyunculukta var ilk günden beri kuşkulanıyodum zaten sende fakesin dimi![]()
Oh be!.. Benden de şüphelenildi 
Ah Canımmm Kıskanırmış Daa![]()
Merak ettim sadece 
Evet ben de fake yim!Oh be!.. Benden de şüphelenildi
![]()