Bu Forumdaki Fransalılar Neden Hep Cezalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
Bu Forumdaki Fransalılar Neden Hep Cezalı
Ya arkadaşlar bugün forumu bayağı bir gezdim ve çokta Fransalı Türk'e rastladım ama gördüklerimin %90'ı cezalı kişilerdi ne oldu bunlara bir bilen varmı çok merak ettim ya özelliklede hep Fransalılar olmaları dikkatimi çekti

researcher

Üye
ermeni soykırımı tasarısı yuzunden fansızlara gıcıgı olabilir yonetimin....zaten bizi AB ye de istemiyor fransız cumhurbaskanı... :) :) :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Dostum onların çoğu hanry nickli bir * * *..
türk fıransız ermeni sünni alevi kürt vs vs vs.
hiç bir şekilde ayrım yapmayız.
insan gibi insan olan zaten banlanmaz. Banlanan kişide hak etmiştir. kimse durduk yere banlanmaz. Bu arada senden böle bir konu bekliyordum açıkçası. çünkü senle ilgili hala kuşkularım vardı. sanki bana hanry burda gibi geldi ya sana?

researcher

Üye
hanry londra falan diodu... ?

leiche

leiche

Emekli Yönetici
o kadar fake nick aldıki :S
bu arada forumdan birinede pariste oturduklarını söylemiş.
profilinde londra gözüküyor fakat çoğu fake nickler hep fransa nedese :S

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bana MSN YoLuyLa uLaştı..
Londra Dedi Bana da..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben bu üye ve paris buluşması hakkında endişelerim olduğunu söylemiştim defalarca;)

kurt bey

kurt bey

Üye
Olaya fransız kaldıkları içindir belki :D

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
şunu söyleyeyim bir kere ben fransız falan değilim ayrıca benim o kişi olmadığımı kanıtlamak için elimden ne geliyorsa söyleyin yapayım.

--------------- Ekleme ---------------

o çocukla msn de buluşup burda bir konu açarak size o olmadığımı kanıtlamak istiyorum

Pure Life

Pure Life

Üye
:) benide herkes fake sanıyor Diablos hariç

--------------- Ekleme ---------------

Diablos benım fake olmadıgımı xmen43 olmadıgımı söylermısın bana kimse inanmaz ama sana inanırlar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
xmen7 nickli arkadaşımızın fake üyeliği yoktur..XMEN_43 ile uzaktan yakından alakası yoktur...:oke:

saygıLar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hehehe :) Ne çocuk ya.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bide bana fake niciyle pm etmış msn imi istiyo benim
bende ona :sahan2: dedim :ehe

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
benmi aşkolsun çok darıldım leçe benim fake olmadığımıda sadece Diablos inanmadı zaten bi onu inandırsam sorun yok zaten

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi ? ya yemin ediyorum ben Müslümanım neden inanmıyorsunuz her Fransalıyı onamı benzetiyorsunuz.Şunun kişi profiline ulaşabilsem.

_KadirşinaS_

Üye
ne gibi ? ya yemin ediyorum ben Müslümanım neden inanmıyorsunuz her Fransalıyı onamı benzetiyorsunuz.Şunun kişi profiline ulaşabilsem.

Senin üzerinde neden henry'nin laneti var biliyor musun? Çünkü profilindeki şehir bilgisi aynın onun diğer fakelerindeki gibi dalavereli görünüyor. Madem Fransız'sın ve henry değilsin, sana Fransa'da çok kolay bir yer söyleyeceğim. Git orada resim çekil, foruma ekle. Bir tane de normal resmini ekle, sonra cuma bir tane ikametgah ilmuhaberi (fransız muhtarlardan):kop:, nüfus sureti örneği vs. vs. bunları kap gel. Bir bakalım o musun değil misin?:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt