Bu Forumdaki Fransalılar Neden Hep Cezalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:):)

schumici

schumici

Üye
dostum fransalıyım ayağına yatan üyelerin çoğu maxicep e kelek atanlar.
senle hiç bi ilgisi yok emin ol. bizim forumumuzda ayrım yoktur ama hakeden cezalandırılır.
sen için rahat bi şekilde forumun tadını çıkarabilirsin:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
benmi aşkolsun çok darıldım leçe benim fake olmadığımıda sadece Diablos inanmadı zaten bi onu inandırsam sorun yok zaten

ugraşma aynısı benımde başıma geldı leçe de diablos da iyi insanlar zamanla inanırlar sana

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
dostum fransalıyım ayağına yatan üyelerin çoğu maxicep e kelek atanlar.
senle hiç bi ilgisi yok emin ol. bizim forumumuzda ayrım yoktur ama hakeden cezalandırılır.
sen için rahat bi şekilde forumun tadını çıkarabilirsin:oke:
Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor.. :kop::kop:

schumici

schumici

Üye
Kardeşim O Henry DedikLeri Şahıs da GaziantepLi ÜsteLik Sizin OraLardan Karataş'ta Oturuyor.. :kop::kop:

kardeşim valla antepli olmaktan utandım bi ara o çocuk yüzünden yaaa bi de bizim oralarda mı oturuyomuş ALLAHtan yurt dışında(tabi onun dediği kadar) ALLAHtan görmüyorum aman uzak dursun antepten yav:D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
kardeşim valla antepli olmaktan utandım bi ara o çocuk yüzünden yaaa bi de bizim oralarda mı oturuyomuş ALLAHtan yurt dışında(tabi onun dediği kadar) ALLAHtan görmüyorum aman uzak dursun antepten yav:D

Nereden BuLdu BiLmiyorum.. Msn'mi BuLmuş.. Londra Diyordu Ama Paris FeLan aLakasız Biri :D

kissbaby

kissbaby

Üye
BeyLer/BayanLar BeLki Saçma GeLiceq Ama Bu Henry oLayı Nedir Kısa Bi Özet Geçer misiniz? Biz de OLaya Fransız kaLmıyaLım :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
BeyLer/BayanLar BeLki Saçma GeLiceq Ama Bu Henry oLayı Nedir Kısa Bi Özet Geçer misiniz? Biz de OLaya Fransız kaLmıyaLım :D

forumda hataları uzerıne banlanan ve akabinde devamlı fake(sahte) uyelık alan bir kişidir ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bak birazdan gelir karışmam ha:D

schumici

schumici

Üye

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptı biri bana bi kısaca anlatsa çok merak ettim şimdi

Pure Life

Pure Life

Üye
banlanmış ve çok fazla fake üyelik açmış

kissbaby

kissbaby

Üye
DiaBLoS™;991327' Alıntı:
forumda hataları uzerıne banlanan ve akabinde devamlı fake(sahte) uyelık alan bir kişidir ;)
SaoL üstad AydınLattıqın için ...:)

Soneday

Soneday

Üye
Fran[sa]
sakıp sabancının olduğu içindir :P

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beni neden hiç kimse fake sanmadı :(
Ezik miyim ben? :cry:
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi :agla
Kel mi benim başım he?!.. :cry:

schumici

schumici

Üye
Beni neden hiç kimse fake sanmadı :(
Ezik miyim ben? :cry:
Kimse bana seninki fake üyelik kardeşim demedi :agla
Kel mi benim başım he?!.. :cry:

hakkatten haaa sende oyunculukta var ilk günden beri kuşkulanıyodum zaten sende fakesin dimi:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt