The Shadow
Üye
bn sırf dell kullandım ama açmayacamdell de zaten çok birşey yok
Paylasim dusmani 
bn sırf dell kullandım ama açmayacamdell de zaten çok birşey yok
Paylasim dusmani 
farelerin de garantisi oluyo ki değiştirirlerfarketmezbilgi paylaşımi saglansin maksat
bu arada dün teknomarketten laptop ile birlikte aldığım logitech mausum bozuldu. cunup değilimki hep defolu mal geliyor![]()
Valla onu bilmiyorum ama asiri smiley kullanimindan sayfayi kastirdigin icin birileri seni sikayet edebilir.şikayet etsemmi?
![]()
![]()
Kumpas çekimmi sana sınırsız ban yersinşikayet etsemmi?
![]()
![]()
şaka yaptım kızma (aklıma şerif lloyd geldi yahşi batıdakı)Kumpas çekimmi sana sınırsız ban yersin
senyorü tehdit edene kumpas var
alıntı yapıp daha çok smiley kullanıyorsunuz şikayet edilebilirValla onu bilmiyorum ama asiri smiley kullanimindan sayfayi kastirdigin icin birileri seni sikayet edebilir.
şerif bi kola içer miyizşaka yaptım kızma (aklıma şerif lloyd geldi yahşi batıdakı)

daha ne sahneler varda ban yerimalıntı yapıp daha çok smiley kullanıyorsunuz şikayet edilebilir
şerif bi kola içer miyiz![]()
![]()

alıntı yapıp daha çok smiley kullanıyorsunuz şikayet edilebilir
şerif bi kola içer miyiz![]()
![]()

ben sözlüklerden birinde bi küfür yazmışlar sana yollayayım pm den aklın hayalin dururSeri küfürden ban yedim oğul
Ortam sana emanet
biran aklima bu geldi![]()
Bence beynine wipe cache yap cacheler ele gecirmisSeri küfürden ban yedim oğul
Ortam sana emanet
biran aklima bu geldi![]()

şu anaanneli babaanneli dedeli küfürlerden miben sözlüklerden birinde bi küfür yazmışlar sana yollayayım pm den aklın hayalin durur

Onu bilmiyorum ama boyle giderse 5-10-15-sinirsiz gibi ban tarifelerinden faydalanicaz konu pc donanim geneldeşu anaanneli babaanneli dedeli küfürlerden mi![]()

wipe systemBence beynine wipe cache yap cacheler ele gecirmis![]()

asus mu alcan bende düşünüyodum gtx850 li modeli 2400 tü ama int alışverişi sıkıntı vatandan lenovo yada toshiba alcamBen asusu alınca @messevim gibi inceleme konusu açacağım akabinde o konu kullanıcı platformuda olacak. Sorunlarımızı yazıp çözüm arayacağız. Ipuçlarını falan yazıp paylasimda bulunacağız. Ve konuda ilk açılışı göstereceğim kutusundan çıkardığm zaman fotoğrafını çekeceğim millet canlı canlı görsün diye şayet pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı.
Tavsiye - Asus X550LN-XO007D Notebook İncelemesi (Oyun FPS değerleri eklendi) - MaxiCepben sadece msi gaming series klübü gördüm başka var mı