bu forumda hangi bilgisayarların kullanıcı klüpleri var

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
farketmez :oke: bilgi paylaşımi saglansin maksat

bu arada dün teknomarketten laptop ile birlikte aldığım logitech mausum bozuldu. cunup değilimki hep defolu mal geliyor :D
farelerin de garantisi oluyo ki değiştirirler

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Seri küfürden ban yedim oğul
Ortam sana emanet

biran aklima bu geldi :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve -Heisenberg-
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Senyor Keş ve -Heisenberg-
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
toshiba açayım istiyonuz mu (son zamanda laptop bakıyom lenovoda olabilir)(toshiba var)

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Ben asusu alınca @messevim gibi inceleme konusu açacağım akabinde o konu kullanıcı platformuda olacak. Sorunlarımızı yazıp çözüm arayacağız. Ipuçlarını falan yazıp paylasimda bulunacağız. Ve konuda ilk açılışı göstereceğim kutusundan çıkardığm zaman fotoğrafını çekeceğim millet canlı canlı görsün diye şayet pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Ben asusu alınca @messevim gibi inceleme konusu açacağım akabinde o konu kullanıcı platformuda olacak. Sorunlarımızı yazıp çözüm arayacağız. Ipuçlarını falan yazıp paylasimda bulunacağız. Ve konuda ilk açılışı göstereceğim kutusundan çıkardığm zaman fotoğrafını çekeceğim millet canlı canlı görsün diye şayet pcdepodaki fotoğraflar çok yanıltıcı.
asus mu alcan bende düşünüyodum gtx850 li modeli 2400 tü ama int alışverişi sıkıntı vatandan lenovo yada toshiba alcam

Üst Alt