bu forumda hangi bilgisayarların kullanıcı klüpleri var

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda hangi bilgisayarların kullanıcı klüpleri var
ben sadece msi gaming series klübü gördüm başka var mı

The Shadow

The Shadow

Üye
Yok :( Aspire 5742G kullanıcıları kulübü açacaktım bende ama kullanan adam yok başka :( Ne yazıkki herkes farklı pc lere sahip forumda :(

mürteza16

mürteza16

Üye
Yok

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Yok :( Aspire 5742G kullanıcıları kulübü açacaktım bende ama kullanan adam yok başka :( Ne yazıkki herkes farklı pc lere sahip forumda :(
adminler anket yapsın en çok kullanılana açsınlar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
ben biraz daha genelleme yaparak açmayı düşünüyorum. Mesela asus x serisi kullanıcı klübü gibi sadece model yazarak kimse çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
öyle tam model değil de sadece markalar için açsalar olabilir :hmmm örn acer açarlar sn ona gidersin dell açarlar bn ona giderim :kac:
İyi olur :) Acer konusunu ben acarim muhtesem unlocklar var elimde :eller: Her turlu kurulum anlatimini yaparim :ehe

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
acer kullanıcılari kulübü aç ben aspire v3 772g kullanıcısiyim

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
ben biraz daha genelleme yaparak açmayı düşünüyorum. Mesela asus x serisi kullanıcı klübü gibi sadece model yazarak kimse çıkmaz.
Bence de daha mantikli :oke: Seriye gore kullanici kulubu daha yardimci olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş ve Enpatsu Shakugan
The Shadow

The Shadow

Üye
acer kullanıcılari kulübü aç ben aspire v3 772g kullanıcısiyim
Tamam :eller: Acer aspire serisi kullanicilar kulubu acacam :eller: Ama yarin acayim forum cok kasiyor bugun pcden bi mesaj atiyorum 1 dk da anca gidiyo :oke:

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
kim hangi pcye açacak onu yazsın da bir şeyi 2 kere açmayın

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
toshiba açayım var mı kullanan

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tamam :eller: Acer aspire serisi kullanicilar kulubu acacam :eller: Ama yarin acayim forum cok kasiyor bugun pcden bi mesaj atiyorum 1 dk da anca gidiyo :oke:

farketmez :oke: bilgi paylaşımi saglansin maksat

bu arada dün teknomarketten laptop ile birlikte aldığım logitech mausum bozuldu. cunup değilimki hep defolu mal geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg- ve The Shadow
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye

Üst Alt