adminler anket yapsın en çok kullanılana açsınlarYokAspire 5742G kullanıcıları kulübü açacaktım bende ama kullanan adam yok başka
Ne yazıkki herkes farklı pc lere sahip forumda
![]()
Oyle olursa diger forumlara gidip 5742g kullanicisi toplarimadminler anket yapsın en çok kullanılana açsınlar

öyle tam model değil de sadece markalar için açsalar olabilirOyle olursa diger forumlara gidip 5742g kullanicisi toplarim![]()
örn acer açarlar sn ona gidersin dell açarlar bn ona giderim 
İyi oluröyle tam model değil de sadece markalar için açsalar olabilirörn acer açarlar sn ona gidersin dell açarlar bn ona giderim
![]()
Acer konusunu ben acarim muhtesem unlocklar var elimde
Her turlu kurulum anlatimini yaparim 
bu daha güzelmişben biraz daha genelleme yaparak açmayı düşünüyorum. Mesela asus x serisi kullanıcı klübü gibi sadece model yazarak kimse çıkmaz.
sni oranın admini yapsınlarİyi olurAcer konusunu ben acarim muhtesem unlocklar var elimde
Her turlu kurulum anlatimini yaparim
![]()

acer kullanıcılari kulübü aç ben aspire v3 772g kullanıcısiyimYokAspire 5742G kullanıcıları kulübü açacaktım bende ama kullanan adam yok başka
Ne yazıkki herkes farklı pc lere sahip forumda
![]()
Bence de daha mantikliben biraz daha genelleme yaparak açmayı düşünüyorum. Mesela asus x serisi kullanıcı klübü gibi sadece model yazarak kimse çıkmaz.
Seriye gore kullanici kulubu daha yardimci olur 
Tamamacer kullanıcılari kulübü aç ben aspire v3 772g kullanıcısiyim
Acer aspire serisi kullanicilar kulubu acacam
Ama yarin acayim forum cok kasiyor bugun pcden bi mesaj atiyorum 1 dk da anca gidiyo 
açınBence de daha mantikliSeriye gore kullanici kulubu daha yardimci olur
![]()
hemen tutar bu fikir 
Yarin acacamaçınhemen tutar bu fikir
![]()

Sen ne acacan ?kim hangi pcye açacak onu yazsın da bir şeyi 2 kere açmayın

TamamAcer aspire serisi kullanicilar kulubu acacam
Ama yarin acayim forum cok kasiyor bugun pcden bi mesaj atiyorum 1 dk da anca gidiyo
![]()
bilgi paylaşımi saglansin maksat
farketmezbilgi paylaşımi saglansin maksat
bu arada dün teknomarketten laptop ile birlikte aldığım logitech mausum bozuldu. cunup değilimki hep defolu mal geliyor![]()
şikayet etsemmi?

bn sırf dell kullandım ama açmayacamSen ne acacan ?![]()
dell de zaten çok birşey yok