Bu Fiyata İphone 5 i Kaçırmamalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Bu Fiyata İphone 5 i Kaçırmamalımıyım ?
arkdaşlar a1429 beyaz renk iphone5 16 gb var adam 950 tl istiyor p.kaydı yok cihaz daha önce hiç kayıt edilmemiş kapalı kutu almış .satan arkadaşta 15-20 gün kullanmış kapanmış . şimdi satıyor cihaz 1 aylık çizik ezik yok . alıp kayıt yaptırsam bana 1100 e gelcek . 1300*1400 e satabilirmiyim eğer satabilceksem alıcam :) ayrıyeten tüm kutu ve aparatları felan var ?

Akıncı

Akıncı

Üye
satabilirsin büyük ihtimalle

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
o fiayata satamazsın hocam..ancak çevrende telefon piyasasından uzak insanlar alabilir..

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Satamazsiniz, 1200-1300 civari satarsiniz.

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazı aldım yarın kaydını yaptırıcam birtanede arkadaşım talip oldu kaydını yaptır alıyım dedi . 1350 ye anlaştık onunlada yalnız cihaz sıfırdan farksız satasım yok ama satarsamda 285 tl kar etcem bir günde oda iyi para :)

Anil-D

Anil-D

Üye
kayıt kaça yaptırılıyor

frk uzn

frk uzn

Üye
kayıt 115 tl kardeşim avea/vodafone/turkcell den yaptırırsan 20 lirada işlem ücreti alıyorlar ama ben e-devlet kullanıcam 0 komisyon . :)
bizim burda sadece avea yapıyor 20 tl istiyor bankayada 115 tl.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar cihazı aldım yarın kaydını yaptırıcam birtanede arkadaşım talip oldu kaydını yaptır alıyım dedi . 1350 ye anlaştık onunlada yalnız cihaz sıfırdan farksız satasım yok ama satarsamda 285 tl kar etcem bir günde oda iyi para :)
İyi fiyat bence.

blacktalon

blacktalon

Üye
satarsan o fiyattan bir daha bulamayabilirsin ihtiyacin varsa kullan zaten 2. eli de iyi para ediyor

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
satarsan o fiyattan bir daha bulamayabilirsin ihtiyacin varsa kullan zaten 2. eli de iyi para ediyor
haklısınız aslında ama benim 4s im var zaten gayet memnunum 5S çıkınca değiştiririm .
Bu arada telefonunda kaydını yaptırdım 22 sinde ertesi gün açıldı . dün akşamda sattım 1350 ye . ilgilenen arkadaşlara teşekkürler .

Üst Alt