Bu dosyayı imzalayacak olan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyayı imzalayacak olan varmı?
Beyler bunu biri imzalayabilirmi?Şimdiden sağolun...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
en iyisi telefonu hackle bunlarla ugrasma

hizan

hizan

Üye
arkadaşım sen telefon'unu hacklesene.

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum başkası imzalasada sen kullanamazsın onun imei için sertifika veriyor program ya kendi sertifika alıcaksın ya da telefonu hackliceksin

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Dostum geçen bir dosyanın daha imzalanmasını istedim arkadaş imzalayıp upload etti indirip kurdum,demekki çalışıyor.

----------Eklendi @ 12:29:59 ---------- Yazıldı @ 12:29:39 ----------

Hackle uğraşacak vaktim yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
la 5dkbile sürmüyor sistem modifikasyon bolumune bak orada anlatılıyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu kadarda hazırcılık yapmayın kardeşim ya. burda adamın indirip imazlayıp upload etmesi senin telefonu hacklemenden uzun sürer. bi zahmet biraz açaba.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Hocam vaktim yok diyorum anlamıyorsun herhalde

RedColt

RedColt

Üye
ya adam yardım istemiş yapabilen yapsın, kendi hackleme yapamıyorki istemiş..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
başkasının imeisinden yapılmş sertifika senin telefonda çalışmaz.oradaki arkadaşın imzaladım dediği şey ise tahminen 30 yıllık sertifikadır,o da süresi geçmiş sertifika hatasını çözer ancak.hack yapmanı tavisye ederim.zamanım yok demişsin ama en fazla bu konuyu açmaya çalıştığın süre kadar sürer.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bu konuyu açıncaya kadr hacklersin bile

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Yok artık dosyayı indirmem ne kadar sürer,sonra birde flash atacağım teker teker adımları izleyeceğim olmaz artık.:hmmm Benim eski dosyayı imzalayan arkadaş gelsin o atar bekliyorum...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
la hackleme flassizda oluyo o adama imzalat hacki kur telefona

n000k

n000k

Üye
Yok artık dosyayı indirmem ne kadar sürer,sonra birde flash atacağım teker teker adımları izleyeceğim olmaz artık.:hmmm Benim eski dosyayı imzalayan arkadaş gelsin o atar bekliyorum...
flaş atmadan teli hackleme yöntemleri var dostum forumda.. buraya konu açarak yorumları okuyarak harcadığın vakit kadar şimdiye kadar 5 kere teli hacklemiştin.. ve evet o senin için temayı imzalayan arkadaş ancak siscontent ile 30 yıllık sertifika uzatma yapmıştır.. yoksa sen kullanamazsın eğer süresiz imzalama yapsaydı.. biraz forumun içini araştır.. konu var teli flaşsız hackleme..hadi kolay gele..

nameste108

Üye
arkadaşlar neden hackle diye diretiyorsunuz anlamıyorum, adamın hackleyesi yok, birinden rica etmiş, yapar mısınız diye? yapan yapsın, yapmayan da yapmasın, ne diye zorluyorsunuz hack yap diye, yapası olsa şimdiye kadar yapardı zaten.

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar neden hackle diye diretiyorsunuz anlamıyorum, adamın hackleyesi yok, birinden rica etmiş, yapar mısınız diye? yapan yapsın, yapmayan da yapmasın, ne diye zorluyorsunuz hack yap diye, yapası olsa şimdiye kadar yapardı zaten.
o zaman hacklemek istemiyorum desin.. vaktim yok hacklemeye demesin.. bizde burda hacklemenin fazla uzun sürmediğini anlatmaya çalışıyoruz.. insan gibi yok hacklemek istemiyorum desin, o zaman kimse zorlamaz arkadaşım, anlatabiliyormuyum? kimse zorla burda tel hackletmeye çalışmıyor.. o telini hacklemeye gönüllü ama vaktim yok deyip duruyor, bizde bu işin o kadar uzun sürmediğini anlatmaya çalışıyoruz.. boşuna bizi yanlış anlama. ve yorumların hepsini oku öyle suçla bizi!!

mangdaşire

mangdaşire

Üye
flash derken?şu konuya bak,hiç flashla falan uğraşma:http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
f
lash hakikatten uzun sürer ama bu çok kısa.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Tamamla kızma hacı bekleyin deniyorum ama tele birşey olursa yardım edeceksiniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt