bu donem android telefon almak icin ideal mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bu donem android telefon almak icin ideal mi?
arkadaslar androide gecmeye 2 ay once karar verdim. Fakat konferanslari, yeni modelleri bekledim. Simdi bittimi konferanslar? Bilmiyorum. Simdilik en iyi android HTC one X gibi geliyor bana. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Fikirlerinizi alabilirmiyim?

enaa_881

enaa_881

Üye
biçok telefon üreticisi için bitti
one x güzel bide lg 4x var oda güzel çıkanlar arasında en iyiler bence bu ikisi şimdilik

klongs

klongs

Üye
s3u bekle öyle karar ver bence

enaa_881

enaa_881

Üye
S3 ün çıkmasına daha çok var ama bekleyebilirsen iyi olur tabiki karşılaştırma yapabilirsin. o zamana da belki htc lg falan biraz daha ucuzlar

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
htc bence lgden cok iyi. S3 e gelince, ona kalirsa s3 den sonra da 2 ay fiyatin inmesini bekleriz, yine bekle bekle.. Omrumuz beklemekle gecer :D htc one x en iyisi diymi simdilik?

enaa_881

enaa_881

Üye
en iyisi olabilir çıksın testlerde belli olur hangisinin iyi olduğu

thegame123

Üye
şuanlık en iyisi one x gibi duruyor,ama galaxy s 3 kesinlikle s 2 ile olduğu gibi yine piyasayı silip süpürecektir

karayel90

karayel90

Üye
Daha tabi bu ürünlerin türkiye pazarına giriş süreçleri var Htc Lg Samsung Huawei gibi firmalar telefonlarını tanıttı Bence bunların arasında en dikkat çekici marka huawei oldu.Türkiyeye gelen huawei cihazları fiyat ve performans özellikleriyle çok iyiydi yeni ürünü olan Huawei ascend Quad adlı 4 çekirdek barındıran cihazınıda aynı politika üzerinden sunacaklarını düşünüyorum kısaca beklemekte fayda var

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamam.. Bekliyelim bakalim :) bu arada, turkiye demissiniz ama ben azeriyim bu 1, ama yurtdisindan getirticem bu da 2 :D saolun yardim icin TSK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt