Bu da Çakma S3 ( Video)

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
güzelmiş ama sahteymiş boşver gitsin okadar özellik olmadıktan sonra ne yapayım s3 ü:off:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
avcitalip

avcitalip

Üye

5800 alacağına bunu alırsın mesela ama ne derece sağlam onu bilemiyorum kuzum :hmmm

olurmu kuzum işin işine çinliler girince berbat oluyor hiç yoktan 5800 da xpress music ses kodekleri var:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da 5800 niye hala geçiyo böyle konularda 4 senelik telefon bu ezmeyin :ehe
Altından olsa sonuçta 5800 bu :D Tabiki tercih çakma s3 :d:

- - - Eklendi - - -

Tabiki abi ama adamlar birden patlama bi satıs yapalım diye düsünüyolar sanırım çakması ile
Tanınan bi model sonuçta.

- - - Eklendi - - -

güzelmiş ama sahteymiş boşver gitsin okadar özellik olmadıktan sonra ne yapayım s3 ü:off:

Tamam da cihaz 200 dolar ve orta seviye bir cihaz denebilir.Birkaç eksik özellik var evet ama fiyata bakmak lazım.:ok2:

delirici

Üye
arkadaşlar ben bunun bi üst modelini aldım
Model
GT-i9300 HDC S3
Tek sim, Orjinal Micro Sim Girişli
Kilitsiz 2G GSM 800/850/1800/1900MHz3G:WCDMA/HSUPA 2100MHz​
İşlemci(CPU)
1.400 dual core GHz ARM7 Cortex + SGX531 GPU​
İşletim Sistemi
Android 4.1.9 ICS Son sürüm Icecream​
RAM
1GB (512hard, 512soft = gerçek 1GB)
ROM
16GB​
Harici Depolama
32GB' a kadar TF Kart Destekler​
Ekran
4.8 inç HD AMOLED Kapasitif Dokunmatik Ekran
Çözünürlük: 960 x 540 piksel, 1600K Renk Desteği, 5 Point Multi Touch
Kamera
Çift kameralıdır,Ön kamera 2MPArka kamera 8.0MP video kayıt, 8.0MP Resim kaydı destekler​
Kablosuz Ağ
WiFi 802.11b/g/n, GPRS/EDGE/3G, Bluetooth 2.1, FM Radio​
GPS Navigasyon
Dahili GPS Navigasyon Desteği (Uydudan Navigasyon) + AGPS​
Sensörler
4 Yönlü Yerçekimi Sensörü, Işık Sensörü, Mesafe Sensörü, Hareket Sensörü, Ses Sensörü​
Klavye
Hareketli Klavye Girişi.​
Bağlantı Noktaları
Telefon Mikrofon, Hoparlör, Mini USB 2.0, 3.5mm Standart Kulaklık Jack, Bluetooth,​
Pil Tipi
2100mah Şarj Polimer Lityum Pil;
Şarj: 100/240V 60Hz, USB / Seyahat Şarj Cihazı​
Çalışma Süresi
Konuşma Zamanı: 8 Saate Kadar.Bekleme Zamanı: 200 Saate Kadar​
Multi-Media Formatları
Ses: MP3/WAV/AMR/AAC;Video:3GP,MPEG4,AVI,RMVB;Resim: JPEG/BMP/GIF;eKitap: TXT, PDF, MS Office Word, PPT, Excel. ( Bazı biçimler ek uygulamalar desteği gerektirebilir.)​
Desteklenen Diller
Türkçe, English,Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Deutsch, Espanol, French,Italiano, Nederlands, Portuguese, Vietnamese, Russian, Arabic, Persian, Hindi, Thai, Simplified / Traditional Chinese ve dğer tüm diller.​
Yazılımlar
Google Android Market Play,Sosyal Ağlar,Oyunlar,MS Office,G-Mail,E-Mail Proğramı, vb...​
Ek Özellikler
3G, GPS (Uydudan Navigasyon), WIFI, Bluetooth, FM Radio, UC Browser, E-Kitap, E-Mail Mesajlaşma,VPN Hizmetleri, Google Arama, Documents to go Ofis Yazılımı, Ekran Koruyucular, Takvim, Hesap Makinası,Saat, Tethering & portable hotspot, Kamera, vb..​
Ölçüler
126 mm x 66 mm x 12 mm​
Renk
Mavi​
Ağırlık
135g (Aksesuarlar Hariç)​
Paket Ağırlığı
0.7KG​
Paket İçeriği
1 Adet Cep Telefonu GT-i9300
1 Adet Polimer Lityum Pil(2100mAh)
1 Adet %100 Orjinal 3.5 Stereo Kulaklık
1 Adet %100 Orjinal USB Veri ve Şarj Kablosu
1 Adet
%100 Orjinal USB Şarj Adaptörü
1 Adet Kullanım Klavuzu (İngilizce)

nasıl fiyatına göre iyimi yani ve özellikle işlemci hızı ramı falan gta 3 vice city ve max payne gibi birçok oyunu hiç kasmadan açarmı

açık artırmada 426 ya aldım. iyimi dir sizce

fk555897

fk555897

Üye
Bu telefonda 512 MB RAM var. SIII ile aynı performansı almak imkansız. Hatta yarısı kadar performans almak bile imkansız.

delirici

Üye
hemen iptal ediyorum ozaman sağolsun

avcitalip

avcitalip

Üye
Bu telefonda 512 MB RAM var. SIII ile aynı performansı almak imkansız. Hatta yarısı kadar performans almak bile imkansız.

Adamda neredeyse aynı ozelliklerde tablet var, israf yiğit israf :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
valla bizim telefoncu bir aile dostumuz var karısı s3 kullandı ve şu anda note 2 kullanıyor 500 tl ye geliyormuş telefonun kamerası berbat ama arayüz de takılmalar vs yok google playdan oyun indiriyor jetpack joyrider temple run vs oynatıyor internete giriyor orjinalindeki gibi hafıza sorunuda var onun dışında orjinalini aratmayan bir cihaz :hmmm

Üst Alt