lolaman Üye çoook şirin keşke bende evde kedi besleyebilsem benimki dışarda kalıyo evin önündeki parkta küçük bi yer yaptım ona orada kalıyo
çoook şirin keşke bende evde kedi besleyebilsem benimki dışarda kalıyo evin önündeki parkta küçük bi yer yaptım ona orada kalıyo
Namizake Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: çoook şirin keşke bende evde kedi besleyebilsem benimki dışarda kalıyo evin önündeki parkta küçük bi yer yaptım ona orada kalıyo Genişletmek için tıkla ... o da bişey sonuçta hayvanları düşünmek lazım değilmi mesela biz hep evin önünde dışarıdaki kediler içsin diye su koyarız çünkü kediler susuzluğa gelemiyo etrafıma bakıyorum pek umursayan olmuyo bizim taraflarda
lolaman' Alıntı: çoook şirin keşke bende evde kedi besleyebilsem benimki dışarda kalıyo evin önündeki parkta küçük bi yer yaptım ona orada kalıyo Genişletmek için tıkla ... o da bişey sonuçta hayvanları düşünmek lazım değilmi mesela biz hep evin önünde dışarıdaki kediler içsin diye su koyarız çünkü kediler susuzluğa gelemiyo etrafıma bakıyorum pek umursayan olmuyo bizim taraflarda