L-LumieRe
Üye
inat etmedi seri numarası istiyo ne yapalım bence o eleman biraz ilgisiz davrandı gibime geldi amakafanız iyi karışmış
arkadaşlar asus ve pcdeponun zıt düşme nedenlerı onboard ram mevzusu.
şöyleki pc depo cihazın 8gb olacağını biliyor çünkü elinde aynı seriden 8gblık notebook mevcut.
asus un desteklemiyor demesinin nedeni ise mevcut 4GB ramin onboard olmasından kaynaklıdır.
onboard rami sökemezsiniz değiştiremezsiniz. bozulursa eğer serviste anakartla birlikte değişir.
+ olarak cihazda 1 tane ram slotu mevcut. siz ram alırsanız oraya takıp kullanabilirsiniz.
asus eğer inatla takamazsınız diyorsa kapaksız slim kasadır yani tamamen sökmeden hiçbir işlem yapamazsınız. buda sanırım garanti dışı bırakacaktır
çok ıyi olurben bugün vatana gidip herhangi bir x550 cihazı inceleyecem bakalım ram takma yeri nerdeymis bide sorarım görevlilere böyle böyle diye
Nerden çektin
hayıryani sonuç olarak ram takmak için bütün kasayı söküyor muyuz
oh be içim rahatladı@ANIL gönderdiği videodan görüldüğü üzere diskin yanında 1 adet ram slotu boş duruyor
kendiniz açıp takabilirsiniz
diğer ram onboard olduğu için sökemezsiniz zaten.
fotoda şöyle gösterdim.. K55 lerin dış kasadan görünüş aynı ama iç dizaynı farklı
AYNEN ŞİMDİ NE ZAMAN ALIYORSUNoh be içim rahatladı
Tekrar 1280* olduğu zamanAYNEN ŞİMDİ NE ZAMAN ALIYORSUN
bende okudum onları inanmadım ya ama şu bi gerçek i7 4500u i5 4200m gibi i5 4200u daha düşük gibi çalışıyor hatta bazı i3 ler geçti testlerde ama avantajı şarj ve enerji tasarrufuAz önce DH'da bu laptop için yorumları okuyordum herifin biri yazmış ki "o işlemci dandik ekran kartını besleyemez darboğaz olur" yazmış. Sesli güldümeğer darboğaz olacaksa asus neden koysun o donanımı akıl var mantık var
Tekrar 1280* olduğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?