Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Konu Sahibi
he valla yoruldum araştırmaktan yeter gari

Tepkiler: ByKatre
    Konu Sahibi
Urün özelliklerini iletebilmemeiz adıan
cihazın seri numarasını iletmenizi rica
ederiz. Seri numarası harf rakam karışık 15
hanedir. Ve harfle başlamaktadır. Saygılarımızla, ASUS Müşteri Hizmetleri asus.com/tr/support Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi
C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul ---------- Original Message ----------
From : batuhangsciftci@gmail.com Sent : 03.07.2014 11:16:00
To : "destek@asus.com " Subject : asus notebook [CASEID=PTM20140703201405] merhaba Asus X550LN-XO069D adlı
ürüneki ram onboard mı harici mi ?

ByKatre

Üye
seri numarasız vermiyorlar he mi Asus X550LN-XO069D bu ürününüzdeki ram onboard mıdır acaba ürünü daha almadığım için seri numarası mevcut değil elimde bende böyle yazdım bakalım şimdi

Tepkiler: Enpatsu Shakugan
    Konu Sahibi
he ya seri numarası neymiş ya benim bildiğim modelden 1 tane vardır biz veriyoz modelini baksınlar işte

ByKatre

Üye
Hangi site link at
dur bak nasıl galiba tahmin ettiğimiz gibi pc depo öyle diyor asus açık bir kapı bıraktı zaten senin dediğin gibi x550 serisi öyle pc ye zam geldi :tek seferde 60 tl çaktılar mı dersin bu kadar ucuz olmasın bu diye

Konu Sahibi
yok dolardan oluyorikna oldum artık onu alıyorum

ByKatre

Üye
aynen artık nihai hedefe ulaştık sanırım bende ona karar verdim artık söz pederde :Ehe

Konu Sahibi
her pc zamlı mesela 114d 1467 oldu iner bi ara o

ByKatre

Üye
bu ikinci ramde birebir olması gerekiyormuş haberin olsun sağlıklı çalışması içino da bi kaç yyerde vare en tanıdığı pcdepo

ByKatre

Üye
bunu dedi murat denen adam 114d ile arsında 140 tl fark var iyisini yapıyoz gibie geldi 069d + o kingston ram 1508 tl 114 d 1510 tl ye geliyo fare çanta kargo 2 tl kardayız bide 840m de cabası