Telefon Tavsiyesi Bu ay note 2 mi hazirana 2000+ TL'lik cihazmı?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
haklısın geçen sene olsa note 2 yi gzm kapalı alırdım ama artık yıllandı ama aslında 2-3 yaşlarındaki makine şimdiki amirallere kafa tutabiliyor örn. s4 vs note 2 ? sizcede öyle değilmi
s4 bana ekran hariç cazip gelmedi şarj sorununu okumaktan ben bile bıktım şarj konusu önemli kafam rahat o konuda :)

• Beğen
Tepkiler: doqukans2

enterneoll

enterneoll

Üye
s4'de şarj sorunu yok s3'den biraz daha iyi gidiyor tabi kullanıma bağlı olarak ama 2sinide kullanmış biri olarak s4'ün şarjı s3den biraz daha iyi ve performans olarak s4 daha iyi ama büyük ekranda note 2'de bunuda düşünmek lazım alırken

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
s4 bana ekran hariç cazip gelmedi şarj sorununu okumaktan ben bile bıktım şarj konusu önemli kafam rahat o konuda :)
haklsın bende çok denk geldim arkadas var parlaklık diyo %10 diyo 1 günü bırak 11-12 saat gitmiyor dedi

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
5 ay bekle yeni bir cihaz al bence. Hem güncel cihazlara güncelleme desteği de çok daha iyi, arkadaşımda Note 2 var aylardır 4.3 güncellemesi bekliyor mesela. Note 2 biraz eskidi, 5 ay bekle S5 Falan da çıkabilir veya diğer yepyeni cihazlar onlardan alırsın çok daha iyi olur...

• Beğen
SheFy

SheFy

Üye
Şahsen ben android alacak olursam bu samsung olmaz. Minisidir note dur, s3, s4, grandı megası full aynı tasarım ve milletin elinde hep aynı tasarım telefonlar. Artık hiçbir çekiciliği yoktur. Başından beride benim için yoktu. Ve sağlam değiller. Androidde önerim sony,htc yada nexus olur. android şart değilse sana önerim lumia 1520 piyasanın bence en hızlı teli wp8 zaten stabil üstüne üstüllük güzel bir donanımı var, ekranı büyük gelirse bunun 5" olanını bekle.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Oyun da oynatır, konuda nedense yetersiz kalırmış gibi bir hal oluşmuş. Gayet idare eder Note 2.
Sana kalmış da ben olsam Note 2 alırdım. Üni. geçince bir daha değiştirirdim. Note 3 alırsan o da 1 yıl sonra Note 4 çıkınca aynı lafların hedefi olacak "biraz eskidi...". Teknolojinin sahiplerinin oyunu bu, yarın 2k ekran gelince snap800 için de söylenecek "biraz yetersiz" "iyi ama bir tık geride kalıyor..." "810 alın" gibi...
Ayrıca oyun için alıyorsan wpde korsan yükleyemiyorsun. Her oyuna para veremezsin.
Hatta oyun için alıyorsan buna vereceğin paraya bir ps ya da xbox al. U ile de alo dersin yeter işte.Ayrıca beklersen Z1/Note 3 düşünmezsin. Z2/M8 vs düşünürsün.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
kaanslmz

kaanslmz

Üye
forumun yeni alternatifi: General Mobile Discovery Elite bence :)

• Beğen
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Oyun da oynatır, konuda nedense yetersiz kalırmış gibi bir hal oluşmuş. Gayet idare eder Note 2.
Sana kalmış da ben olsam Note 2 alırdım. Üni. geçince bir daha değiştirirdim. Note 3 alırsan o da 1 yıl sonra Note 4 çıkınca aynı lafların hedefi olacak "biraz eskidi...". Teknolojinin sahiplerinin oyunu bu, yarın 2k ekran gelince snap800 için de söylenecek "biraz yetersiz" "iyi ama bir tık geride kalıyor..." "810 alın" gibi...
Ayrıca oyun için alıyorsan wpde korsan yükleyemiyorsun. Her oyuna para veremezsin.
Hatta oyun için alıyorsan buna vereceğin paraya bir ps ya da xbox al. U ile de alo dersin yeter işte.Ayrıca beklersen Z1/Note 3 düşünmezsin. Z2/M8 vs düşünürsün.
m8? derken mert abi
forumun yeni alternatifi: General Mobile Discovery Elite bence :)
yok ben marka olsun istiyorum GM herkesde var artık
Şahsen ben android alacak olursam bu samsung olmaz. Minisidir note dur, s3, s4, grandı megası fu ll aynı tasarım ve milletin elinde hep aynı tasarım telefonlar. Artık hiçbir çekiciliği yoktur. Başından beride benim için yoktu. Ve sağlam değiller. Androidde önerim sony,htc yada nexus olur. android şart değilse sana önerim lumia 1520 piyasanın bence en hızlı teli wp8 zaten stabil üstüne üstüllük güzel bir donanımı var, ekranı büyük gelirse bunun 5" olanını bekle.
haklısında sony den soğudum bunun sebebi ise xperia u oldu bende bi samsung denemeliyim diye düşündüm aynı tasarımdan bende şikayetçiydim ama çok güzel cihazları var be abi hep aynı ama bence note 3 almalıyım çünkü note 2de aynı kalitedeydi özellikle kamerası beni bitirdi note 3 ün o video kaydı neydi ismi 2K mı ne öyle bişey 1020 gözüme batmıyo değil ama mert abi dedği gibi lumia hem özgür değil ben apk kuruyorum oynları falan o yüzden apple hç olmaz ben konsol alırdımda taşıyamam ben yazları bi yerde 15 tatilde bir yerde yoksa şimdiye XBOX 360 Alırdımda ben kullanamam

Invoke

Invoke

Üye
htc one 2 m8Ben samsung alacak olursam kesinlikle Note serisinden bir cihaz alırım @doqukans2

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şahsen ben android alacak olursam bu samsung olmaz. Minisidir note dur, s3, s4, grandı megası fu ll aynı tasarım ve milletin elinde hep aynı tasarım telefonlar. Artık hiçbir çekiciliği yoktur. Başından beride benim için yoktu. Ve sağlam değiller. Androidde önerim sony,htc yada nexus olur. android şart değilse sana önerim lumia 1520 piyasanın bence en hızlı teli wp8 zaten stabil üstüne üstüllük güzel bir donanımı var, ekranı büyük gelirse bunun 5" olanını bekle.

Note 2/3 ün tasarımları sadece kendilerine özel :) note serisi tasarımları sadece note cihazında kalıyor minisi falanidir yok.

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
xperia z ve note 2 kullanıyorum note 2 inanki daha güzel z den tabi z1 i bilemem z nin kamerası 13 mp olmasına rağmen note2 8 mp kamera ile çok daha iyi fotoğraflar çekiyo şarjı daha uzun gidiyo daha ne olsun artık z yi elime bile almıyorum ;)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak :) NOTE 3 Alıyorum :)

MaxipmaN

Üye
bunu taksaydım paraya kıyardım ama ben de eskidi tuzağına takılmıyorum note2 aldım o yüzden

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Note 3 al 5 6 ay sonra note 4 cikacak note 3 geri plana gitcekm.teknoloji boyle bir sey

• Beğen
forever_

forever_

Üye
Ben gmd elite derim fakat istemiyormuşşsun bence bekle bes ay nokia lumia 1520 al yada note3 bence beklediğine değecek

• Beğen

Üst Alt