Telefon Tavsiyesi Bu ay note 2 mi hazirana 2000+ TL'lik cihazmı?

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Bu ay note 2 mi hazirana 2000+ TL'lik cihazmı?
Arkadaslar Aksam babamla konustum dediki ya bu hafta note 2 alayım universiteye gidene kadar kullan yada 2. Doneme ne istersen alayım dedi bende dusundumki note 2 eski cihaz bende 5 ay beklerim daha iyisini alayım dedim sizce hangi cihazı alayım ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Note 2 aldır kaçïrma :D
2 sene kullanir sonrada satarsin sen ekler baska bisi alırsın

Ama suan ne var elinde ?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Antutunun testine baktım simdi xperia z1 note 2-3 lgg2 vardı note 2 güzel falan ama 16 fps yazdı note 3 42 mi ne öyle birşeydi :-) yani mali400mp4 zayıf kalıyor artık tel güzel ama işte

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
İphone ne çıkarırki 5 aya kadar 6 gelirmi?

64hasan

64hasan

Üye
Note 2 al harika bisi kesinlikle pisman olmazsin ben kulaniyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
İphone ne çıkarırki 5 aya kadar 6 gelirmi?
Gelir aslında ;D
Ama soyle bisey var telefonu alcaksin cok iyi cok guzel felan felan bi kac ay üstüne düşceksin sonra hevesin kaçıcak oyun felan oynamcan islemci bosuna iyi olcak:D
Tercih senin Note 2 değilde belki S4 felan al :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Kararım su android sart değil sonucta apple falan deneyim diyorum aslında ama pişman olurmuyum bilemem

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Kararım su android sart değil sonucta apple falan deneyim diyorum aslında ama pişman olurmuyum bilemem
Al lumia 1520 :D
Benim hosuma gidiyo :D mawindiws cok farkli :D
Sana kolay gelsin :D
Paran varsa İOS al :D

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Bak ne diyorum 2000+ TL ;-)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

MaxipmaN

Üye
ben aldım kasada açıklık vardı 15gün kullandım değişim istedim telsizim şu an :D ağır oyun oynamadığımdan sorun yok benim için

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bekle 5 Ay ne telefonlar gelir 5 Aya ohoov : ) sonra pişman olursun demişti dersin : )

enterneoll

enterneoll

Üye
ben olsam beklerim note 2 1 yıl daha hiç sorun yaşatmadan atlatır ama sonrası...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Fazla bekleyincede insanin kafasi daha cok karisir ama su var note 2 daha iyi bir sure yari yolda birakmaz maksimum 3-4 yil sonra yuzune bakilmaz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bence bekle. hatta kesinlikle bekle.

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynamayana 3sene daha gider
oyun amaçlı alıyorum desem yeridir o zaman bekleyelim haziranı dört gözle hemde yeni cihazlar çıkar dedğiniz gibi bkarsın S5 gelir bkarsın İ6 falan gelir ben bekleyim en iyisi ama sony almayacağım kesin onu söyleyim

MaxipmaN

Üye
oyun amaçlı alıyorum desem yeridir o zaman bekleyelim haziranı dört gözle hemde yeni cihazlar çıkar dedğiniz gibi bkarsın S5 gelir bkarsın İ6 falan gelir ben bekleyim en iyisi ama sony almayacağım kesin onu söyleyim
ben de sevmem sonyi note2 1sene daha sorunsuz gider ama sonrasında asphaltta falan ne yapar onu note2yi iyi bilene sormak lazım garanti olsun dersen bekle s5 falan al

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
ben de sevmem sonyi note2 1sene daha sorunsuz gider ama sonrasında asphaltta falan ne yapar onu note2yi iyi bilene sormak lazım garanti olsun dersen bekle s5 falan al
haklısın geçen sene olsa note 2 yi gzm kapalı alırdım ama artık yıllandı ama aslında 2-3 yaşlarındaki makine şimdiki amirallere kafa tutabiliyor örn. s4 vs note 2 ? sizcede öyle değilmi

Üst Alt