Bu aralar sık sık olmaya başladı (sesler duymaya başladım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar sık sık olmaya başladı (sesler duymaya başladım)
Merhaba arkadaşlar lütfen ciddi bir şey söylüyorum hemen taşş... bağlamayın bu aralar sık sık ses duymaya başladım bu yaklaşık bir aydır böyle sesler duymadan önce arakdaşlarla ramazanda cin çağırma ayinlerden falana bahsetmiştik haliyle beni çok etkiledi ama şuan hiç bir şekilde korkum yok bazen arkadamdan bir ses geliyor dönüp bakıyorum kimse yok yada annem bana arkamdan ne dediğini anlayamadığım birşey söylüyr efendim diyorum birşey dmeedim diyor geceleri yatarken kulağıma bir çınnn dye ses geliyor ardından rüzgardan perde havalanıyor camı kapatıyorum rüzgar sesi geliyor uğultu oluyor evin içinde ama dışarda ağaçlarda en ufak bir kıpırdama olmuyor .1 aydır bu moddayım düyalarımda birşey görmüyorum sorarsanız eğer

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ben de 3 yıldır böyle şeylerle ilgileniyorum daha doğrusu ilgileniyordum korku hikayeleri,videolar,filimler aklına gelebilecek ne varsa bende de öyle olaylar olmuştu artık piskoloji çökmüş gibi bişeydi tabi bu olaylar hem piskolojiden hem de Yüce Allah ' ın kudretinden dolayı oluyor artık geceleri sağa sola bakarak yatıyorum hem çok fazla uğraşınca musallat oluyorlarmış yane okuduğum hikayeler öyle :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
bildiğin duaları oku. geçmezse bilmediğin duaları öğren onları oku.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zinayı içkiyi bırak imana gel Allaha dua et sorun çözülür :hmmm

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Kardeşim eğer çağırdıysanız geri gönderme duası var o duayı okumazsan ömûr boyu çekersin

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Binadaki borulardan vs yerlerden gelen sesler eğer tanımlanamazsa böyle şeyler olduğu düşünülür ve dua edildiğinde sesler devam ederse korkun dahada artar o yüzden korkmayarak seslerin kaynağını araştır ayrıca o duyduğun sesler komşuların bağırarak dediği sana annenin babanın kısık sesle söylediği gibi gelir ama gerçekten böyle bir şey varsa dua ediceksin ama sadece bildiklerini değil arapça bildiklerini et sonra türkçe kendini ifade ederek dua et evde Kuran yoksa bulundurmaya çalış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt