bu ara nye hiç uygulama cıkmıyo yav.... .((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
edebilir diyorsun yani bi kesinlik yok.. ya bırakın Allah aşkına bu saatten sonra kimse kurtaramaz nokia yı.. kaldıki sadece elop değil sorun.. oyun, uygulama vesaire satın alan departmanda değişmeli kökten..aslında birçok şyi değiştirmeli işte..

Nokia'nın reset tuşunu bulamıyorum :kop2:

n000k

n000k

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4311706' Alıntı:

[/QUOTE] bulursan haber ver banada :D .. ya aslında seviyorum nokiayı ama şu tin tin oyunu çıktığından beri öyle soğudumki.. vede bu güncelleştirmeleri aşırı derecede geç çıkarması.. insanlar illah diyor yani..sızıntıları yayınladırlar bali doğru düzgün yayınlasalardıda c6-01 cilerde kullanabilseydi..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4311706' Alıntı:

[/QUOTE] bulursan haber ver banada :D .. ya aslında seviyorum nokiayı ama şu tin tin oyunu çıktığından beri öyle soğudumki.. vede bu güncelleştirmeleri aşırı derecede geç çıkarması.. insanlar illah diyor yani..sızıntıları yayınladırlar bali doğru düzgün yayınlasalardıda c6-01 cilerde kullanabilseydi..

:D tamam. Bulursam haber veririm :) Tin tin oyunu 1 ghz li cihazlara çıktıysa,bundan sonra yeni çıkan oyunlarda 1ghz'li cihazlara çıkacaktır gibime geliyor. Zaten şuanda oyun çıkmayışıda bunu doğrular gibi. Artık belle geldiğinde uydurukdan en az 5 tane oyun çıkarırlar dandik. Sonra nokia diyecek bize "Hadi eywallah symbian 3 burada finish" diye. Bizde öyle bakacaz :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4312564' Alıntı:
:D tamam. Bulursam haber veririm :) Tin tin oyunu 1 ghz li cihazlara çıktıysa,bundan sonra yeni çıkan oyunlarda 1ghz'li cihazlara çıkacaktır gibime geliyor. Zaten şuanda oyun çıkmayışıda bunu doğrular gibi. Artık belle geldiğinde uydurukdan en az 5 tane oyun çıkarırlar dandik. Sonra nokia diyecek bize "Hadi eywallah symbian 3 burada finish" diye. Bizde öyle bakacaz :D
Bence 1Ghz ile alakası yok biz belle yüklediğimizde nasıl anna olan uygulamalar açılmıyorsa buda böyle ama bizim belle sızıntı olduğu için açmıyor . Nokia belle geldiğinde açacaktır diye düşünüyorum .

Febris

Febris

Üye
Belle gelince çoğalır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adamlar 2016ya kadar destek vericez dediler zaten.yani dört yıl var.bu süre içinde adam gibi destek vermezlerse gercekten 2013 ten itibaren nokianın batışı baslayabilir. Nokia 2011 yılında 417milyon adet tel satışı yaptı insanların tel degiştirme süresini ortalama iki yıl olarak alırsak 2014yılı basına kadar süresi var nokianın ya 2011yılında tel sattıgı insanları mutlu etmek zorunda yoksa bir önceki yılda kaybettigi müsteri sayısının 50milyon civarında oldugunu düşünürsek iki yıl sonra kaybı 100milyon adedi gecerki busa milyarlarca euro zarar demektir kısacası arkadaslar nokia s^3 ailesini desteklemeek zorunda onları kaderine terketme riskini alacagını zannetmiyorum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4311519' Alıntı:

Adam bu saate kadar durmuş. Batırıp öyle gitsin bari. Ben şahsen öyle yaparım:islik

Ne batması gençler.Şu an Nokia Lumialarla oldukça iyi bir mesafe kat etti.Edecek de.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Lumia ile kattetsinde symbian cıların suçu ne ? Ağlamak istiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ne batması gençler.Şu an Nokia Lumialarla oldukça iyi bir mesafe kat etti.Edecek de.

gecen yılki 417 milyon satış rakamı içinde lumianın payı nekadar acaba ve geri kalan symbiancılar bidaha nokia alırmı acaba benim şüphelerim var yani 15yıldır ilk defa nokiadan baska telefonlara kayar oldu gözlerim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
gecen yılki 417 milyon satış rakamı içinde lumianın payı nekadar acaba ve geri kalan symbiancılar bidaha nokia alırmı acaba benim şüphelerim var yani 15yıldır ilk defa nokiadan baska telefonlara kayar oldu gözlerim

GÜzel açıklama. Katılıyorum.

Dimi3

Dimi3

Üye
Ömür biçilen bir sisteme oyun çıkmasını bekliyoruz ama sürekli hayal kırıklığına uğruyoruz. Tabiri caizse batan geminin mallarıyla idare etmek zorundayız. Belle melle hikaye güncellemelerden sonra da bir halt olmayacak. Nokia symbian kullanıcılarını oyalıyor, uygulama yok bari güncellemelerle oyalansınlar diyor..

mezoart

mezoart

Üye
Hiç yoktan iyidir, ya belle güncellemesi de gelmeseydi ? :aman2:
Teknoloji her geçen gün ilerliyor arkadaşlar, siz isteseniz de istemeseniz de gözleriniz daha yeni ve ileri model ürünlere kayacaktır.Bu her zaman böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak ama ümitlerinize sahip çıkın.Elbet bir gün yüzümüz güler, isterseniz şimdi de gülebilirsiniz.Size kalmış bir durum, mızmızlanıp şikayet eden birisi olup elimdekilerin kıymetini bilememektense, gülmeyi ve elimdeki ile yetinmeyi tercih ederim.Ancak bu şekilde mutlu olabilirim... :D
Uygulama konusundaki sıkıntıların güncellemeden sonra da devam edeceği kanısındayım.Bu konuda Nokıa Microsoft'un eline bakmak zorunda, kendisi baş edemiyor gibi görünüyor.Kim bilir, belki Nokia bize sürpriz yapar Belle güncellemesinden sonra. :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
beyler bunun belleyle melleyle alakası yok...symbian agır agır bitiyo baska acıklaması olamaz....bi işletim sistemine ayda 1 uygulama cıkarmı ya :cigara:

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
legend5858

legend5858

Üye
Symbian ister biter ister bitmez telefon çalıştığı sürece sorun yok :D Ortalama 3 yıl kullanıyorum bir telefonu o zamana kadar da ne olursa olsun fark etmez.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
her kafadan bir ses çıkıyor 20 şer tane oyun ve uygulama çıksa yine tatmin etmez sizi arkadaşlar herşeyin bir sırası var kuralı var herkesin isteğine göre bişey çıkarıomıyor sonuçta nokiadan bir açıklama geldi cihazlara belle güncellemesi bütün cihazlara belle kurulduktan ve iyice oturduktan sonra bişeyler paylaşılacak yeterki sabretmek

matchless

matchless

Üye
uygulama cıkacakdır emınım ama arkadaslarında dedıgı gıbı belle ye ve 700 701 gbı modellere yakın olan cıhazlar ıcın yenı uygulamalar cıkacaktır

atakan25

atakan25

Üye
millet işi gücü bıraktı belle bekliyo :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Her gün en az 10 uygulama çıkıyor. Lüffen forumu ziyaret ediniz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
valla ediyorum admin ama ben göremiyorum demek ki...facebook sayfanızda hergün paylasılyodu ama kapatıldı malesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt