bu ara nye hiç uygulama cıkmıyo yav.... .((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
bu ara nye hiç uygulama cıkmıyo yav.... .((
arkadaslar farkındamısınız bu son 2 haftadır flan hç yüzümüzü güldüren bi uygulama oyun vs. bsey cıkmadı normalmi sizce......somuru:

• Beğen
Tepkiler: Febris

Rygebin

Rygebin

Üye
normal oyun yapmak uygulama yapmak kolay mı sabret gelir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle gelmeden gelmez daha .

osikaan95

Üye
symbianı unutuyor nokia :(

pRime.

pRime.

Üye
siz cihazınızı satın kurtulun diye.

• Beğen
Tepkiler: Bomb City

mesut1979

Üye
ne uygulamasindan bahsediyorsun arkadas, bundan sonra böyle tek tük uygulama cikarsa anca nokia symbian yazilimcilarini wp 7 ye yönlendiriyor.

fnldstntn

Üye
Muhtemelen bellenin çıkması bekleniyordur

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Belle melle farketmez. Çıksa 3-4 tane çıkar :zzz:

kafama takılan konu : s2yi satıp 701 mi alıyım ? Bu kadar bol uygulamalı vs.vs olan bir telefonu nokianın 701ini almak.? Mesaj kasmaktan başka birşey değil. :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Belle bekleniyordur bencede.

mesut1979

Üye
daha cok beklersiniz arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
SSnıper

SSnıper

Üye
Elbet bir gün gelecek belki yarın belki yarından da yakın belkide uzak

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Sorunun cevabı anna devri bitmiştir. Belle çıkınca kullanmanı ve güncellemeni şart edicekler.

vobay

vobay

Üye
ne uygulamasindan bahsediyorsun arkadas, bundan sonra böyle tek tük uygulama cikarsa anca nokia symbian yazilimcilarini wp 7 ye yönlendiriyor.
kesinlikle öle sonuçta nokia nın wp7 tek kurtuluş kapısı sayılabilir

mesut1979

Üye
ne zaman elop nokianin basindan gider adam akilli birisi gelir ozaman symbian devam edebilir ,yoksa elop durdugu müddetce symbianin batisini izleyecegiz.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
ne zaman elop nokianin basindan gider adam akilli birisi gelir ozaman symbian devam edebilir ,yoksa elop durdugu müddetce symbianin batisini izleyecegiz.

Adam bu saate kadar durmuş. Batırıp öyle gitsin bari. Ben şahsen öyle yaparım:islik

n000k

n000k

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4310834' Alıntı:
Belle melle farketmez. Çıksa 3-4 tane çıkar :zzz:

kafama takılan konu : s2yi satıp 701 mi alıyım ? Bu kadar bol uygulamalı vs.vs olan bir telefonu nokianın 701ini almak.? Mesaj kasmaktan başka birşey değil. :hmmm
c7 telinde var 701 i napıcaksın ben anlamadım S2 gibi bir teli satarak??? C7 ile 701 arasındaki tek fark ebat ve ghz farkı.. bu kadar.. değmez bence almaya.. ve benden tavsiye. windows lu tel al madem. çünkü nokia symbianı bıraktı nerdeyse va wp li tellere yöneldi..eskidi gözüyle bakılan bir sistem alıcağına bali geliştirilmeye başlanan bir sistem al daha iyi..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
c7 telinde var 701 i napıcaksın ben anlamadım S2 gibi bir teli satarak??? C7 ile 701 arasındaki tek fark ebat ve ghz farkı.. bu kadar.. değmez bence almaya.. ve benden tavsiye. windows lu tel al madem. çünkü nokia symbianı bıraktı nerdeyse va wp li tellere yöneldi..eskidi gözüyle bakılan bir sistem alıcağına bali geliştirilmeye başlanan bir sistem al daha iyi..

Yani. Çok doğru. S2 güzel telefonn varken gidip niye 701 alıp batıyorsun.

İnsanları anlamak gerçekten zor!

AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
Belle yi çıkartıcaklarya 2 ayda o bahaneyle yatarlar artık :D

AмσηR@

AмσηR@

Üye
java oyunları geliyor arada , neyimize yetmiyor dimi ama :D

n000k

n000k

Üye
edebilir diyorsun yani bi kesinlik yok.. ya bırakın Allah aşkına bu saatten sonra kimse kurtaramaz nokia yı.. kaldıki sadece elop değil sorun.. oyun, uygulama vesaire satın alan departmanda değişmeli kökten..aslında birçok şyi değiştirmeli işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt