kesinlikle öle sonuçta nokia nın wp7 tek kurtuluş kapısı sayılabilirne uygulamasindan bahsediyorsun arkadas, bundan sonra böyle tek tük uygulama cikarsa anca nokia symbian yazilimcilarini wp 7 ye yönlendiriyor.
ne zaman elop nokianin basindan gider adam akilli birisi gelir ozaman symbian devam edebilir ,yoksa elop durdugu müddetce symbianin batisini izleyecegiz.

c7 telinde var 701 i napıcaksın ben anlamadım S2 gibi bir teli satarak??? C7 ile 701 arasındaki tek fark ebat ve ghz farkı.. bu kadar.. değmez bence almaya.. ve benden tavsiye. windows lu tel al madem. çünkü nokia symbianı bıraktı nerdeyse va wp li tellere yöneldi..eskidi gözüyle bakılan bir sistem alıcağına bali geliştirilmeye başlanan bir sistem al daha iyi..ƒℓα[χ]ℓу;4310834' Alıntı:Belle melle farketmez. Çıksa 3-4 tane çıkar
kafama takılan konu : s2yi satıp 701 mi alıyım ? Bu kadar bol uygulamalı vs.vs olan bir telefonu nokianın 701ini almak.? Mesaj kasmaktan başka birşey değil.![]()
c7 telinde var 701 i napıcaksın ben anlamadım S2 gibi bir teli satarak??? C7 ile 701 arasındaki tek fark ebat ve ghz farkı.. bu kadar.. değmez bence almaya.. ve benden tavsiye. windows lu tel al madem. çünkü nokia symbianı bıraktı nerdeyse va wp li tellere yöneldi..eskidi gözüyle bakılan bir sistem alıcağına bali geliştirilmeye başlanan bir sistem al daha iyi..
edebilir diyorsun yani bi kesinlik yok.. ya bırakın Allah aşkına bu saatten sonra kimse kurtaramaz nokia yı.. kaldıki sadece elop değil sorun.. oyun, uygulama vesaire satın alan departmanda değişmeli kökten..aslında birçok şyi değiştirmeli işte..ne zaman elop nokianin basindan gider adam akilli birisi gelir ozaman symbian devam edebilir ,yoksa elop durdugu müddetce symbianin batisini izleyecegiz.