bu anna beni delirtecek cıldıracam c6 01 dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bu anna beni delirtecek cıldıracam c6 01 dokunmatik sorunu
lanet olsun annasına nereden güncelledim arkadaş dokunmatik geç cevap veriyor patlatacam yere telefonu çok moralim bozuldu garantiye vereyimmi sayın maxicep halkı güncellemez olaydım telefonu öldürdü dokunmatiği inanmassınız ama 5800 gibi geç cevap veriyor :vur

maxirabit

maxirabit

Üye
Telefonda birşey dikkat ettim cam ile dokunmatik ekran arasında fazla boşluk var.
Parmağımı arada biraz sert bastırınca bile ozaman daha iyi algılıyor.
Birde ekran ısınınca daha geç işliyor.

deppocu

Üye
valla bende dokunmatiğin hassaslığından şikayet ediyorum. Öyleki dokunmadan bile devreye giriyor. Parmağımı dokundurmadan yaklaştırıyorum ve yaptığım işlem devreye giriyor. Başka başına gelen varmı acaba

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun be pişman oldum bile bile kendimi ateşe attım şimdi gidip garantinin önüne atacam sorunları sayacam yeter yaw durup dururken şarj bitermi :vur

akçatlı

akçatlı

Üye
ekranı gerçekten çok hassas şzrj problemi olmasa gerçekten mükemmel telfon ama annasını sattımının güncellemesini yükledikten sonra telefon pert oluyo şarjı az gidiyor ekran donuyo nokianın buna bir çözüm bulması gerek .s.s

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

cagrier

Üye
Bu telefon (C6-01) beni kanser etti arkadaşlar. Anna anna dedik geldi daha beter oldu telefon. N8'in çakması gibi bu telefon, özelliklere bakıyosun çok şey var, var ama yok..O dediğiniz sorunların hepsi vardı bende. Çok uğraştım yeniden yazılım yükleme filan ne gerekiyosa yaptım sonunda çözümü buldum.. Üzülerek telefonumu 200 tl zararına sattım!! 2.el samsung wave 8500 aldım. alışmak uzun sürmedi.. bada olması kötü ancak gereken herşey mevcut ve en önemlisi dokunmatiği, ekranı ve telefon stabil çalışıyor...

murathalic

Üye
ekran ısınırsa sorun yaratabiliyo arkadaşın dediği gibi bazen yaklaşınca bile alıyo dokunmadan

DxTR90

DxTR90

Üye
arkadaşlar nokia bu konuda hatalı bazı cihazlar kafayı yiyor güncellemeden sonra ama benimki gayet stabil dokunmatğide cok iyi hata olmayan cihazlar cok hos..ayrıca n8 in çakması değil c6-01 neredeyse aynı özelliklerde daha ucuzu bence harika bir telefon:good:

aykutozkann

aykutozkann

Üye
anna güncellemesinin sorunlu olmasının en büyük sebebi cihazınızın mevcut durumda üzerrinde kurulu programlar üzerine yeni yazılımın kurulması. o nedenle nokia servisine götürüp orada yükletirdiğinizde hiçbir sorun kalmayacak. Dokunmatık çok hassas. fakat uygun yere dokunulmaması yada bazı kullanılan programların ozellıklerı nedenıyle belırlı süreler basılı tutmanız gerekebiliyor.

keys1903

keys1903

Üye
annadan sonra telefonuma can geldı dokunmatıgı harıka sarjıda eskıden daha cok gıdıyor. Artı telefonu begenmeyen arkadaslar sahıbınden coma br ılan koyun takas ıcın ne vave2ler ne androıdlı telefonlar teklıf vercek ben denedım gordum c601 goruntu olarakta ozellık olarakta guzel bence

toligargala

toligargala

Üye
bendede aynı sorun var dokumadan yapacağım işlemi yapıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
ya bi benm mi telefon da sıkıntı yo anlamıyok ki ule dokunmatiqi okdr hassaski bazen bezdiriyor sms konuşma oyun internet yapmassam 2.5 gün gidiyor telefon annadan sonra baya hızlandı artık resde çok çok azaldı ay 1 yada 2 kere onuda bn bilerek yapıyom desem yeridir ama bnim sadece arka kamrenın olduqu kasa çok hafif oynama var oda sıkıntı deqil

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler annanin 25.007 versiyonu gelmeden önce benzer sıkıntılar bende de vardı ama 25.007 yükledikten sonra öyle sıkıntılar kalmadı reset olayı tamamen kalktı eskisine göre daha da hızlandı şarjı telefon sürekli elimde ve sürekli diyebileceğim şekilde internette gezdiğim halde 1 gün gidiyor bence sen telefonu bi garantiye gönder

----------Eklendi @ 13:13:48 ---------- Yazıldı @ 13:12:02 ----------

bu arada ben telefonun dün çökerttim o ayrı mesele ama cihazım haşat olmadan önce harika performans sunuyordu o ayrı mesele