Bu Android Ne Ki Millet Çok Seviyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dantemustdie

dantemustdie

Üye
çok bilmişsin bakıyorum da.. Eminim telefon konusunda senden daha bilgiliyim. Ayarları yapıp nete giremiyorum çünkü net yok..Halbuki bu android olmasaydı bin defa nete girerdim nedeni basit çünkü symbianda bir sürü program var bedava net için! Umarım anlamışsindir by zeki çocuk!

Symbian ile android i mi karşılaştırıyorsun ben mi yanlış okuyorum?Ios desen neyse de mantıklı yorumlar yapalım android de yapıp symbianda yapamadığın şeyleri yazsam sayfa almaz zaten yazmaya gerek olmadığını senin de bilmen gerek ama illa kıyaslamaya gireceğim diyorsan sen bilirsin yani arkadaşın dediği gibi android bir okyanus ama symbianı abartmış o göl kalır yanında

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian ile android i mi karşılaştırıyorsun ben mi yanlış okuyorum?Ios desen neyse de mantıklı yorumlar yapalım android de yapıp symbianda yapamadığın şeyleri yazsam sayfa almaz zaten yazmaya gerek olmadığını senin de bilmen gerek ama illa kıyaslamaya gireceğim diyorsan sen bilirsin yani arkadaşın dediği gibi android bir okyanus ama symbianı abartmış o göl kalır yanında

Yaz da bakalım kaç sayfa tutacak, android'in yapıp da Symbian'ın yapamadıkları neymiş öğrenelim bizde aydınlat bizi.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Flash player
Kaliteli oyunlar
Kaliteli programlar
Nerdeyse her firmanın destegi
Android için düzenlenmiş web siteleri
Yüksek donanımlı cihazlar
Telefonla uyum icinde çalışan kasmasan bir sistem
web browserde rahat rahat gezmek için takoz olmayan web browser
Push bildirimleri
Kaliteli ekran çözünürlüğü

Bunları sadece 2 gün galaksy s2 kullandığımda gözlemledim
Ki sürekli kullanan arkadaslar daha çok extra ozellik yazacaktir
Bedava internet illegal bir yöntem birde bunu + olarak göstermen komik olmuş neyse selametle

klongs

klongs

Üye
custom rom
daha fazla launcher
daha fazla widget
sesli mesaj yazma
konsol kalitesinde hd oyunlar
bildirim cubugu
flash player
daha cok ve kaliteli uygulama
daha cok web browser
daha iyi web browser
cizerek mesaj yazma
sertifika hack yok
daha fazla uygulama

place3461

place3461

Üye

yanlış anlıyorsun tabikide:D yaw çince mi yazıyorum:D ben yazımda ufak defek eksiklerden bahsettim sizse karşılaştırmadan bahsediyorsunuz:D androidin symbiana bin bastığını deli bile bilir kardeşim:D ben orda bedava net için uygulamanın azlığından ve internet paketim olmadığı için nete giremediğimden yakındım ve son olarakta destek bölümünde yeterli kullanıcı olmadıği için destek bölümünün işlek olmadığından yakındım :)

larten123

larten123

Üye
symbianda hd oyunlar yok oynanmaz androidde daha cok kaliteli filan diyenler;bnde brsürü hd oyun var bir sürü uygulama var ve cok kaliteli acıkcası symbiandan çok memnunum yanlış anlamayın android de cok iyi gerçekten ama sürekli symbian böle şöle diyip kötülemeniz olmuyor ayıp be kardes

HaqperesT

HaqperesT

Üye
çok bilmişsin bakıyorum da.. Eminim telefon konusunda senden daha bilgiliyim. Ayarları yapıp nete giremiyorum çünkü net yok..Halbuki bu android olmasaydı bin defa nete girerdim nedeni basit çünkü symbianda bir sürü program var bedava net için! Umarım anlamışsindir by zeki çocuk!

zekilik genlerimde var :kop2:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
symbianda hd oyunlar yok oynanmaz androidde daha cok kaliteli filan diyenler;bnde brsürü hd oyun var bir sürü uygulama var ve cok kaliteli acıkcası symbiandan çok memnunum yanlış anlamayın android de cok iyi gerçekten ama sürekli symbian böle şöle diyip kötülemeniz olmuyor ayıp be kardes

Kardes HD olması için çözünürlüğün en az 800x480 olması lazım oda symbianda yok. Ama android coktan 1280x720 vb.cozunurluklere gecti.

bursa1616

bursa1616

Üye
android i çalıştırıyorsa donanıma dahi bakmam 1.000 liralık sibmian symbian telefonum olcağına 300 liralın android telefonum olsun

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Android telefonlar daha düne kadar 320x240 ve 480x360 vs kullanırdı :D
Nokia 5 senedir 360x640 kullanıyor ve kimse düne kadar bahsetmiyodu şu ekran çözünürlügünden.
HD olması için 800x480 olması lazımmıs tuttum bunu :D Hemen 800x480 çözünürlükte carmen luvana resmi arıycam nede olsa hd.
:ehe

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
andoridi google destekliyor. yani sesli yazdırmalar, google translate uygulamaları filan androidi symbiandan ayıran en büyük özellikler. onun dışında öyle ahım şahım bir sistem değil. bolca yararlı yararsız uygulama var. yükleyip kaldırıyoruz habire. yoksa sistem olarak ben symbianı daha çok beğeniyorum. ancak bir çok marka androide yöneldiği için donanım alternatifi fazla oluyor android cihazlar arasında. ekran, işlemci, kamera, hafıza, marka gibi birçok alternatifli telefon var androidli. yoksa sistem olarak karaşık uyuz bişey. sanki her uygulama birbiri içinde açılıyormuş gibi bir düzensizlik var androidde. nokia yeterli derecede uygulama üretebilse android bu kadar popüler olamazdı. nokianın en büyük eksiği uygulama azlığı. onun dışında androidin pek bir artısı yok.

Aege

Aege

Üye
Android'de arkaplanda çalışan uygulamaları nasıl görüyoruz ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ayarlar uygulamalar . çalışan hizmet ler yazıyor oradan görebilirsin

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
foreve s40 :ehe

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
:-D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Gerekli bilgiler verilmiş zaten.. :locked:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt