Bu Android Ne Ki Millet Çok Seviyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Bu Android Ne Ki Millet Çok Seviyor
merhaba arkadaşlar nokia 603 kullanıcısıyım cihazımdan memnunum arkadaşımdada ace var benim telefonda oynadıgım hd oyunları açamıyor niye bu telefonu aldın diyince android var diyo sizce bir telefon sırf android diye alınırmı diger işletim sistemlerinden farkı ne niye bu kadar seviliyor

siz yeni bir cihaz alcagınızda en önde donanımama mı yoksa yazılımama bakarsınız

bu soruları android hiç kullanmadıgım için sordum gerçekten sorularıma cevap bulmak istiyorum çünkü bazıları android tapıyor bu işletim sisteminde ne var ki ?

klongs

klongs

Üye
donanıma bakarım ve iyi bir android cihazı alırsan en basitinden symbiandakisertifika derdin olmaz kişiselleştirmesi çok iyi istediğin arayüzü yükleyebilirsin sense xperia touchwizz nexus vs. tarayıcısı çok iyi dokunmatiği daha iyi anlayacağın iyi bir android cihazı alırsan çok zevk alırsın android diye her telefon alınmaz

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
donanıma bakarım ve iyi bir android cihazı alırsan en basitinden symbiandakisertifika derdin olmaz kişiselleştirmesi çok iyi istediğin arayüzü yükleyebilirsin sense xperia touchwizz nexus vs. tarayıcısı çok iyi dokunmatiği daha iyi anlayacağın iyi bir android cihazı alırsan çok zevk alırsın android diye her telefon alınmaz

hız konusunda ve dokunmatik konusunda 1 ghz 512 mb ram ile 603 de hızlı ve hassas hackledim cihazı sertifika sorunuda yok kişileştirmeye gelince o biraz zayıf gerçekten tarayıcı güncelleme ile stabil ve hızlı başka ne özellikleri var bu androidin eger güzel işler çıkarabiliyorsa bi tablet alırım:D

klongs

klongs

Üye
oyun daha çok custom romlar var emülatör var flash player var

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
oyun daha çok custom romlar var emülatör var flash player var

ben oyuna düşkün biriyim cihazımdada asphalt 6hd asphalt 5 hd nfs hd assasins creed hd angry birds rio fruit ninja satranç sims 3 hd real Futbol 2010 hd var bunlar yetiyor artıyor bile flash player büyük sıkıntı yaratıyor ama bi yerde okumuştum adobe mobil flash playeri durdurdu artık güncelleme çıkmayacak diye dogru mu

PriZm

PriZm

Üye
hız konusunda ve dokunmatik konusunda 1 ghz 512 mb ram ile 603 de hızlı ve hassas hackledim cihazı sertifika sorunuda yok kişileştirmeye gelince o biraz zayıf gerçekten tarayıcı güncelleme ile stabil ve hızlı başka ne özellikleri var bu androidin eger güzel işler çıkarabiliyorsa bi tablet alırım:D

sen androiddeki tarayıcıyı bilmiyorsun galiba :D symbianınkini 3 e katlar.

başka ne özellikleri var dersen.
Uygulama çokluğu
Yüz tanıma (4.0+)
Kişiselleştirilebilirlik
custom romlar ile telefonda olağanüstü değişiklik yapma
belirli custom romlar ile dokunmatiğin hassaslığını ayarlayabiliyorsun.örnek benim telefon ilk aldığımda algılaması için mutlaka ekrana değmesi gerekiyordu.artık parmağımı ekrana yakınlaştırdığımda algılıyor:D ama çok fazlada ayarlamamak lazım daha hiç ellemeden algılıyor :D
Overclock

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi

sen androiddeki tarayıcıyı bilmiyorsun galiba :D symbianınkini 3 e katlar.

başka ne özellikleri var dersen.
Uygulama çokluğu
Yüz tanıma (4.0+)
Kişiselleştirilebilirlik
custom romlar ile telefonda olağanüstü değişiklik yapma
belirli custom romlar ile dokunmatiğin hassaslığını ayarlayabiliyorsun.örnek benim telefon ilk aldığımda algılaması için mutlaka ekrana değmesi gerekiyordu.artık parmağımı ekrana yakınlaştırdığımda algılıyor:D ama çok fazlada ayarlamamak lazım daha hiç ellemeden algılıyor :D
Overclock
tarayıcının bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum gerçekten güzelmiş dokunmatik de iyiymiş büyük konuşmayayım de telefonda nokia dışında kullanamıyorum bi kere başka telefon kullandım dayanamadı telefon defalarca bozuldu bidaha başka telefon almam ama tablet almayı düşünüyom

mancukya

Üye
Bir kere Nokia Hd oyun acamaz en yüksek cözünürlük (Win 7 phone harici) 680 440 Nokia tellerde sadece ismi Hd olur.
Ayrica sendeki Nokianin Nokia icin üste düzey olmasi Android tel icin üste düzey olmasi demek degildir. son olarakta Ace hemen hemen her oyunu uygun APk yada oynanmis apk ile zaten acar.
Androidde her sene degisen sartta tel standart olur alt düzey, orta ve yüksek bu sene icinde alt sinif bile 2 cekirdekli islemci baz aliniyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim kuzende android işletim sistemli Samsung Galaxy Pro B7510 vardı. Tek açabildiği 3D oyun PES 2012 idi. Onun dışında asfaltların hiçbiri çalışmadı. Çünkü çözünürlüğü ve GPU'su yetersizdi. Biraz oyun aradım %80 linkleri kırık. Ayrıca, Galaxy S2 dışında oyun oynamak mümkün değil galiba.
Tarayıcısından hiç memnun kalmadım. İkide bir ekranı yakınlaştırmak zorunda kalıyordum. Dokunmatiği çoklu dokunuşları desteklemiyordu. Telefonun şarjı çok az gidiyordu. 1 günde hiçbirşey yapmadan şarjı biten bir telefon.
Türkçe mesaj yazabilmek için işkence gerekiyor galiba. SYM butonuna basmak beni delirtiyor.

Ücretli uygulamalar yüzünden ortada kaldım. Symbianda 1 dk içinde telefon hackli oluyor ve istediğin tüm uygulamaları yükleyebiliyorsun.

Bir de şunu gördüm: Telefonun internetsiz ise ve android ise bir işe yaramıyor.

Lenneth

Üye
Benim kuzende android işletim sistemli Samsung Galaxy Pro B7510 vardı. Tek açabildiği 3D oyun PES 2012 idi. Onun dışında asfaltların hiçbiri çalışmadı. Çünkü çözünürlüğü ve GPU'su yetersizdi. Biraz oyun aradım %80 linkleri kırık. Ayrıca, Galaxy S2 dışında oyun oynamak mümkün değil galiba.
Tarayıcısından hiç memnun kalmadım. İkide bir ekranı yakınlaştırmak zorunda kalıyordum. Dokunmatiği çoklu dokunuşları desteklemiyordu. Telefonun şarjı çok az gidiyordu. 1 günde hiçbirşey yapmadan şarjı biten bir telefon.
Türkçe mesaj yazabilmek için işkence gerekiyor galiba. SYM butonuna basmak beni delirtiyor.

Ücretli uygulamalar yüzünden ortada kaldım. Symbianda 1 dk içinde telefon hackli oluyor ve istediğin tüm uygulamaları yükleyebiliyorsun.

Bir de şunu gördüm: Telefonun internetsiz ise ve android ise bir işe yaramıyor.

Android'de istediğin uygulamaları yüklüyorsun, hack mack hiçbir şey gerekmiyor ayrıca.

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
Bir kere Nokia Hd oyun acamaz en yüksek cözünürlük (Win 7 phone harici) 680 440 Nokia tellerde sadece ismi Hd olur.
Ayrica sendeki Nokianin Nokia icin üste düzey olmasi Android tel icin üste düzey olmasi demek degildir. son olarakta Ace hemen hemen her oyunu uygun APk yada oynanmis apk ile zaten acar.
Androidde her sene degisen sartta tel standart olur alt düzey, orta ve yüksek bu sene icinde alt sinif bile 2 cekirdekli islemci baz aliniyor
nokia 680 440 degil 640*360 çözünürlügünde hd oyunları açar

1 ghz işlemci
512 ram var

buda kanıt http://www.youtube.com/watch?v=L2fUXWQ78nA izle

Arkadaşım Bilmiyorsan Yanlış Bilgi Verme Lütfen

klongs

klongs

Üye
symbiana oyunlar kırpılmış geliyor

PriZm

PriZm

Üye
nokia 680 440 degil 640*360 çözünürlügünde hd oyunları açar

1 ghz işlemci
512 ram var

buda kanıt izle

Arkadaşım Bilmiyorsan Yanlış Bilgi Verme Lütfen
pehh grafiklere bak.

Aege

Aege

Üye
sevgili nokiadan vazgeçmem diyen nokia fanları artık vazgeçin şu inadınızdan.bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim.ölümüne nokia dedim :D peki nokia sizin ona değer verdiğiniz kadar size değer veriyor mu ? Aylardır ne bir oyun ne işe yarar bir uygulama yüzü gördük.nokia açık açık batıyorum diyor ama sizler görmek istemiyorsunuz.nokia artık telefondan beklentisi yüksek insanların ihtiyaçlarını karşılayamıyor.smartphone kelimesinin gerektirdiklerini tam anlamıyla yerine getiremiyor.

[alikan]

[alikan]

Üye
Symbian işletim sistemi bir havuzdur. Evet ilk başlarda kimse yokken çok tutuluyordu en büyük oydu yaptığı şeyleri rakibi olmadığı için yenilik diye yutturup ünvanını koruyordu. Ama Android'in çıkışı gerçekten symbian'ın ölüm ilanı oldu. Çünkü karşısında durabilme cesaretini ve istikrarını göstermedi en başta firmanın kendisi sybmiandan vazgeçti. Geleceğini WP de görüyor bu sebeplede Symbian hep kısıtlı kaldı. Symbian bir havuzdur ama Android bir okyanustur. Rom yükleme uygulama yükleme oyun yükleme donanım desteği yazılım desteği aklınıza gelebilecek tüm alanlarda Symbian'ı maalesef 5'e katlar ve zaten bunun içindir ki önlenemez bir yükselişi ve bu kadar talibi var.

place3461

place3461

Üye
altı üstü bir telefon yaa..önceden 5320 kullanıyordum bedava netim vardı her şeyi indiriyordum ve hala eski telefonumu kullanıyorum şuan onunla yazıyorum ..bana androidin artisi takılmadan her türlü filmi izleyeceğim bir alet,wi fi bağlantısı ve daha gelişmiş programlar..ama net olmadı mi da tam işkence, şuan yaşıyorum..android market için sırf gidip gmail hesabı aldım resmen zorla gibi bir şey ona da telefondan girip bir şey indiremiyorum. Nalet olası ayarlarını yapmak içinde müşteri hizmetlerini aramak zorundayım..şuan s60v3 kullansam bölüme internet ayarları için yardım yazsam herkes cevap yazar burda ise kullanıcı yok tek tük kişiyle yardım mi olur deyip başka sitelerde üye oldum ama sonuç fos..nedeni basit androidin kullanıcısı yaygın değil..bu hakikaten sıkıcı anlatmam. Bu arada hala 5320deki netim ile giriyorum ne indirebiliyorsam o..bazen bu şekilde android programı indirip telefonuma kuruyorum keşke onda da bedava neti kullanacağım uygulama olsaydı.bu yönden hakikaten sıkıcı..

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
android güzel güzel .... cok hosuma gidiorda şarj sorunu olmasa pek güzel telefon

HaqperesT

HaqperesT

Üye
altı üstü bir telefon yaa..önceden 5320 kullanıyordum bedava netim vardı her şeyi indiriyordum ve hala eski telefonumu kullanıyorum şuan onunla yazıyorum ..bana androidin artisi takılmadan her türlü filmi izleyeceğim bir alet,wi fi bağlantısı ve daha gelişmiş programlar..ama net olmadı mi da tam işkence, şuan yaşıyorum..android market için sırf gidip gmail hesabı aldım resmen zorla gibi bir şey ona da telefondan girip bir şey indiremiyorum. Nalet olası ayarlarını yapmak içinde müşteri hizmetlerini aramak zorundayım..şuan s60v3 kullansam bölüme internet ayarları için yardım yazsam herkes cevap yazar burda ise kullanıcı yok tek tük kişiyle yardım mi olur deyip başka sitelerde üye oldum ama sonuç fos..nedeni basit androidin kullanıcısı yaygın değil..bu hakikaten sıkıcı anlatmam. Bu arada hala 5320deki netim ile giriyorum ne indirebiliyorsam o..bazen bu şekilde android programı indirip telefonuma kuruyorum keşke onda da bedava neti kullanacağım uygulama olsaydı.bu yönden hakikaten sıkıcı..

bir internet ayarı yapamıyorsan androidte durma tabiki

place3461

place3461

Üye
bir internet ayarı yapamıyorsan androidte durma tabiki

çok bilmişsin bakıyorum da.. Eminim telefon konusunda senden daha bilgiliyim. Ayarları yapıp nete giremiyorum çünkü net yok..Halbuki bu android olmasaydı bin defa nete girerdim nedeni basit çünkü symbianda bir sürü program var bedava net için! Umarım anlamışsindir by zeki çocuk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt