PSPgamer_10
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederim. Kesinlikle çalıştırabilirsin o konuda için rahat olsun. dediğin emulatörlerin hepsi çalışır. Bi de Sega emulatörü de çalıştırır, onun oyunları da gayet güzeldir.Çok teşekkürler, ve 5730 için uygulamalar var mı ve .sis/.sisx dosyalarını destekler mi? Ve ayrıca 5730'da örneğin NES, GameBoy Advance/Color gibi konsolların emulatörlerini çalıştırır mı?
Şimdiye kadar 5230'umda ve eski 6630'umda tüm emulatörler sorunsuz çalışıyordu ^^
abi x6 rezistif ekran nerden çıkarıyosun kapasitifiHemen isteklerin doğrultusunda cevap vermeye çalışıcam. Son sorundan başliyim: C serisi Xpress music değildir o başka bir seridir.
Nokia X2'de 5 mp kamera mevcut. Hatta baktığıma göre özellikle siyah doygunluğunu çok iyi çekiyor led flaşlı bir kamerası var. Bounce Tales, City Bloxx, Snake III, Block'd, Diamond Rush, Rally 3D, Brain Champion, Sudoku gibi oyunlar yüklü geliyor ama java işletim sistemi oyun konusunda sınırlısın. Bi de çok klasik bir model.
Ancak Nokia 5730 ise kamerası carl zeiss optik olmakla birlikte 3.2 mp kamerası var ki yeterli bir düzeydir. N-Gage 2.0 oyunlarına tam destek veriyor. Resident Evil, FIFA gibi süper oyunlar mevcuttur. Symbian işletim sistemi sayesinde nice oyunlar elde edersin.
X3-01 tasarım olarak da güzel ama java işletim sistemi olması oyun konusunda gene seni sıkıntıya sokar.
X3-02 ise kamera 5 mp olması iyi gayet iyi fotoğraf çekiyor. Aynı zamanda dokunmatik değişik bir telefon. Ama java işletim sistemi sıkıntı çekebilirsin oyun konusunda.
NOT: Xpress Music olduğundan saydığın telefonlarda müzik konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsin. Zaten günümüzdeki çoğu telefon müzik olayını baya baya aşmış yani.
TAVSİYE: Dediklerin arasından Nokia 5730'u şiddetle tavsiye ederim ama daha da şiddetle tavsiye edebilceğim "Nokia X6 8 gb" modelidir, Xpress music serisinin şuanki kralıdır. Kamerası Carl Zeiss lens ve 5 mp flaşlı kameradır. Dokunmatik ekranı kapasitiftir yani en gelişmiş versiyondur. Symbian işletim sistemi sayesinde bir sürü oyun seçeneğin mevcut olur N-Gage 2.0 da atabilirsin. Tasarım olarak da çok iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?