Bu 4 den hangisi sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Bu 4 den hangisi sizce ?
Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklanıyor yakında. . Benim de kafamda bazı bölümler var ama tereddütteyim bir de sizlere soryym dedim.

1.Endüstri müh.
2.Elektrik Elektronik müh.
3.Yazılım müh.
4.Bilgisayar müh.

Bu mesleklerin hepsi geleceğin mesleği lakin ben kararsız kaldım yardım ederseniz çok iyi olur . .

CABBAR

CABBAR

Üye
Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklanıyor yakında. . Benim de kafamda bazı bölümler var ama tereddütteyim bir de sizlere soryym dedim.

1.Endüstri müh.
2.Elektrik Elektronik müh.
3.Yazılım müh.
4.Bilgisayar müh.

Bu mesleklerin hepsi geleceğin mesleği lakin ben kararsız kaldım yardım ederseniz çok iyi olur . .

Ben endüstri okuyorum. Endüstri ile ilgili yardımcı olabilirim

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
iyi olur nerde oluyorsun kaçıncı sınıf?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
zor mu ? Iş alanı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kaldırım mühendisi:ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
zor mu ? Iş alanı ?

Maramara,Ege (İzmir,Denizli,Manisa),İç Anadolu(Ankara,Eskişehir,Kayseri) gibi bölgelerde çalışma olanağın baya var. Sanayinin gelişmiş olduğu yerlerde çalışabilirsin. Genellikle büyük şirketler,Büyükşehi belediyeleri,Büyük hastaneler...çalışma imkanının olduğu yerler. Planlama ile uğraşacaksın,işe girdin diyelim ilk yıllarda yöneticilik gibi beklenti içinde omayacaksın işçi ile aynı statüdesin. Kendini geliştirdiğin müddetçe yükselirsin.

- - - Eklendi - - -

kaldırım mühendisi:ehe

Hele gir sınava sen bi o zamanlar gelsin bakalım nasıl yusuf yusuf oluyorsun:):)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Maramara,Ege (İzmir,Denizli,Manisa),İç Anadolu(Ankara,Eskişehir,Kayseri) gibi bölgelerde çalışma olanağın baya var. Sanayinin gelişmiş olduğu yerlerde çalışabilirsin. Genellikle büyük şirketler,Büyükşehi belediyeleri,Büyük hastaneler...çalışma imkanının olduğu yerler. Planlama ile uğraşacaksın,işe girdin diyelim ilk yıllarda yöneticilik gibi beklenti içinde omayacaksın işçi ile aynı statüdesin. Kendini geliştirdiğin müddetçe yükselirsin.

- - - Eklendi - - -

Hele gir sınava sen bi o zamanlar gelsin bakalım nasıl yusuf yusuf oluyorsun:):)

sadece planlamamı ?

CABBAR

CABBAR

Üye
Zorluğu sormuşun. Mühendislikler içinde okuması en kolay bölüm

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
CABBAR

CABBAR

Üye

sadece planlamamı ?
Sadece değil tabi ki. Endüstri içinde onlarca branşa ayrılıyor, Kalite kontrol,İnsan Mühendisliği,Satınalma,Satış Departmanı,İmalat Mühendisliği, ... Ortak payda planlama

codblackops2

codblackops2

Üye
bilgisayar mühendisi çok var onlar zor iş buluyor tavsiye etmem

CABBAR

CABBAR

Üye

maaş aralığı nasıl ?
Ayrıca pişman mısın ? Bu bölümü seçmende ki gaye neydi ?
İlk yıllar 1500'den fazla alacağını zannetmem sonrasında 15000 bile olur (Abdullah GÜL mesela). Ben pişman mıyım? Aslında biraz öyleyim ama buradan bırakmak da olmaz. Benim için inşaat daha uygundu

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Sadece değil tabi ki. Endüstri içinde onlarca branşa ayrılıyor, Kalite kontrol,İnsan Mühendisliği,Satınalma,Satış Departmanı,İmalat Mühendisliği, ... Ortak payda planlama

bu bölümlerden hangisi iyi ?

- - - Eklendi - - -

bilgisayar mühendisi çok var onlar zor iş buluyor tavsiye etmem

evet bu da kafamı karıştırıyor zaten

- - - Eklendi - - -

İlk yıllar 1500'den fazla alacağını zannetmem sonrasında 15000 bile olur (Abdullah GÜL mesela). Ben pişman mıyım? Aslında biraz öyleyim ama buradan bırakmak da olmaz. Benim için inşaat daha uygundu

nden pişmansn ?

CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

Hangisi iyi diye bişey yok hepsinden de bişeyler bileceksin mezun olunca. İyi olanı senin sevdiğindir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

nden pişmansn ?
Bana uygun bi bölüm değil planlama pek benlik değil. Bu yıl staj yapıp kesin bi şekilde göreceğim uygun olup olmadığını.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
endüstri mühendisliği tercih etsem pişman olur muyum ?

- - - Eklendi - - -

Hangisi iyi diye bişey yok hepsinden de bişeyler bileceksin mezun olunca. İyi olanı senin sevdiğindir

- - - Eklendi - - -

Bana uygun bi bölüm değil planlama pek benlik değil. Bu yıl staj yapıp kesin bi şekilde göreceğim uygun olup olmadığını.

peki o 4 taneden hangisini seçmemı önerirsn ?

CABBAR

CABBAR

Üye

Kesin bişey diyemem. Ben bir aylık araştırma sonucu geldim buraya. Lise bittiğinde Endüstri müh. nedir bilmezdim bile. Bir ay araştırdım bana uygun gibi geldi ancak şimdi pek uygun değil gibi görünüyor. Sınıfımda bu bölümü seçtiğine pişman olan da var olmayan da.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

peki o 4 taneden hangisini seçmemı önerirsn ?
Yazılım konusuna merakın nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt