Bu 3 telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Bu 3 telefon
Arkadaşlar ben android almayı düşünüyorum ama bu üç telefondan birisini alacam hangisini alim galaxy ace galaxy y galaxy mini yorumları alalım

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Neden Hep Samsung .? :]
Sony'de Guzel Cihazlar Uretti ..

dedereis123

dedereis123

Üye
Neden Hep Samsung .? :]
Sony'de Guzel Cihazlar Uretti ..

yuksek fiyatlı olanlara para vermem sony nin ancak o bütçe için bencede sony e bak , neo v kullanıyorum ericsonda var gerçi ama olsun parlaklık gunluk internet wifi 3g kullandım azcık oyun ve sms %30 da 1gun 16s 28 d kullanımın sonunda i bence bunu samsung saglayamaz ancak sony saglar gibime geliyor batarya ömrü kullandıkça artıyor cidden kılavuzda yazıyordu saçma bulmuştum ama ciddi anlamda öyle ve güncelleme konusunda sıkıntı yapmaz bence ben neo v için 4.0 güncellemesini nisanda aldım 2012 en erken ve bu tip cihaz veren bir firma , kalite olarak samsungdan her turlu ustun emin olabilirsin ,4.0 suan benim bu cihaz için bile stabil ona göre düşün :D aklında sony de olsun

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
aynen!!!
düşuk fiyata android işletim sistemli tel almak isteyenler SONY XPERIA serisine baksinlar!!!
bençe en iyi seçimleri bu olacak!!! :oke:
örnek:
galaxi mini>galaxı y>galaxı gio>galaxı ace>galaxı mını2=xperia ray fiyati 600-650tl
ben kullanyorum ve galaxi serisinin alt segment tellerinden daha iyi !!!
düşük fiyata android isteyenler kamera+tasarim+kalite+özellik olarak SONY önererim!!!

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
3'ünü de almam Android alacaksan düşük model alma. Onun yerine Nokia 603 daha iyi bir seçim olacaktır.

dedereis123

dedereis123

Üye
adam android ve bu butceli oneri istemis , normal bu butceli cihaz onerisi degil

Kerim.

Kerim.

Üye
bunlar degilde gio olabilir.oyun haric idare eder:oke:

avast

avast

Üye
Arkadaşlar ben android almayı düşünüyorum ama bu üç telefondan birisini alacam hangisini alim galaxy ace galaxy y galaxy mini yorumları alalım

kardes mini2 al performans olarak cok memnunum 2 aydir donma yapmadi denemek icin 60 oyun yukledim tik yok bide android 4.1.2 guncellemesi gelcek mini2 ye

dedereis123

dedereis123

Üye
sonyede gelecek arastir derim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...