ali.44 Üye super999999' Alıntı: Yada açık buldum Genişletmek için tıkla ... Ne paket aldın yazsana özelden ali.44' Alıntı: Ne paket aldın yazsana özelden Genişletmek için tıkla ... Genelden yazma turkcell mossad gibi heryeri görüyor
super999999' Alıntı: Yada açık buldum Genişletmek için tıkla ... Ne paket aldın yazsana özelden ali.44' Alıntı: Ne paket aldın yazsana özelden Genişletmek için tıkla ... Genelden yazma turkcell mossad gibi heryeri görüyor
murat.122a Üye Konu Sahibi bir kampanya baslattık hız kısıtlı internet paketlerinin hızı artsın diye lütfen destek verin
super999999 Üye ali.44' Alıntı: Ne paket aldın yazsana özelden Genelden yazma turkcell mossad gibi heryeri görüyor Genişletmek için tıkla ... Paket falan almadım sadece Sivasa gidiyordum bi baktım son hız çıkıyor başka paketim yok
ali.44' Alıntı: Ne paket aldın yazsana özelden Genelden yazma turkcell mossad gibi heryeri görüyor Genişletmek için tıkla ... Paket falan almadım sadece Sivasa gidiyordum bi baktım son hız çıkıyor başka paketim yok