Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bt-hack v.1.8 java uygulamasıdır...
Sponsorlu Bağlantılar
ugur-07
Üye
yha biraz ilgilenirmisiniz.bu programı kullananlara sesleniorum nasıl yaptınız anlatırmısınız bizde bilelim
luupuus
Üye
dili nece anlamadım bide eşleşme istiyo hack olayı falan yok
toprakumit
Üye
Konu Sahibi
kardeşlerim sizin kullandığınız program 5 dilli onun dilini değiştireceksiniz.. Yoksa kendiliğinden geçmiyor ingilizceye
exe1454
Üye
tesekkurler
gkmn11
Üye
çok sağol dostum eyvallah
ogi_can
Üye
denedim arkadaşlar ümitlenmeyin karşı tarafla eşleşmek + izin gerekiyor yalan hack fln...
gokhan1344
Üye
bunu kullanabilmemiz için karşı tarafın izni gerekiyo yani haberi oluyo işe yaramaz....
james54
Üye
oldukca gusel tskkurler arkadsım elıne saglık
123SWSW
Üye
bu program rusca :S n73 te denedı
Mr.Trojan
Üye
Paylaşım için teşekkürler...
tesadüf05
Üye
toprakümit kardeşim teşekkürlere cevap yazmışsın neden programın onay istediğini soranlara cevep vermiyorsun evet program karşı tarafa bağlantı için şifre istiyor ne işe yarar bu program
kral25
Üye
saol reis allah senden razi olsun
--------------- Ekleme ---------------
allah senden razi olsun
spawnn
Üye
Eline emeğine sağlık kardeş saol.
denow
Üye
teşekkür ederim bende kaç günden beri bu programı arıyordum
eros1905
Üye
Süpersin ^^
memo8807
Üye
ya ortak bu baglanmadan once onay istiyo
birazda karısık
sagolasın
hesinkar
Üye
arakadas duydumki sms seleri bedava bulutulada gonderebiliyormussun aceba nerden indirebilirim nokia icin ?
Adındanda anlayacağınız gibi size eklediğim program bluetooth hack programıdır. "Kimsenin haberi olmadan telefonlara bağlanarak içerisindeki verileri ve dataları alarak sizin telefonunuza kaydetmesini sağlayan bir programdır... "Size iyi eğlenceler
emeğin için teşekkürler ümit ama bu karşı telefonun haberi olmadan olmuyor yani eşleşme gerektriyo...