Brunch İçin Adresler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Brunch İçin Adresler
İngilizce breakfast (kahvaltı) ve lunch (öğle yemeği) sözcüklerinin birleşiminden oluşan brunch yeni bir öğün olarak hayatımıza girdi. Artık Pazar sabahları kahvaltı etmek “out”, brunch’a gitmek “in”. Nedir brunch’ı bu denli farklı kılan, yalnızca iki öğünü birleştirmesi mi, yoksa doyurucu olması mı? Karar sizin...

Ben sizlere birkaç seçenek sunuyorum ama giderseniz kulaklarımı çınlatın


Çünkü Konya'da seçeneğimiz çok az ve ben çok severim :f96:






İstanbul Brunch Mekanları

MYRINA'DA AÇIK BÜFE KAHVALTI


Her Pazar 10:00-14:00 saatleri arası, kişi başı 30 Milyon TL. 0-6 yaş % 50 indirimli açık büfe kalvatı... Soğuklar: Peynir çeşitleri, Reçel çeşitleri, Bal, Tereyağ, Şarküteri çeşitleri, Zeytin Çeşitleri, Yoğurt Çeşitleri, Corn Flakes Çeşitleri, Domates, Salatalık, Taze meyve, Kuru üzüm, ceviz, kayızı, Salata çeşitleri. Sıcaklar: Yumurta, Omlet çeşitleri, Sosis, Patates Kızartması, Köfte, Sebzeli Börek, Spagetti... Tatlılar: Puding, Şekerpare, Kek... Soğuk-Sıcak İçecekler: Çay, Nescafe, Myeve Suyu, Su.




Adres: Fener Kalamış Cad. No:73 Fenerbahçe Telefon: 0216 550 05 00



MODA TERAS


Nefis bir manzaraya sahip Moda Teras`ın konsepti huzur üzerine kurulu. Sakin ve dingin bir yerde eşsiz bir Marmara Denizi görünümü eşliğinde Cumartesi günleri açık büfe kahvaltı, Pazar günleri ise brunch keyfi yapabilirsiniz. Cumartesi günleri olan açık büfe kahvaltı 10:00-13:00 saatleri arasında. Kişi başı ücret ise 18.5 milyon TL. Açık büfede; çeşit çeşit kahvaltılıklar, hamur işleri, şarküteri ve yumurta çeşitleri ve limitsiz çay bulunuyor.Pazar günleri gerçekleşen brunch 10:00-14:30 saatleri arasında. Kişi başı ücreti ise 29.5 Milyon TL. Açık büfede, kahvaltılıklar, hamur işleri, zeytinyağlılar, şarküteri ürünleri, ızgara çeşitleri, salata ve tatlılar bulunuyor.




Adres: Mektep Sok. No: 7-9 Moda Telefon: 0216 338 70 40 - 0216 449 18 86



İSKEÇELİ'NİN KAHVESİ


Antika dünyasının merkezlerinden Çukurcuma`da gölgede nefeslenmek için yeni bir mekan. Beton blokların arasında, çınarın gölgesinde yeşil kalabilmiş bir ortam "İskeçelinin kahvesi".
Ctesi Pazar günleri; 11.30-15:00 saatleri arasında servis edilen brunch; beyaz peynir, domates, salatalık, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, labne peyniri, kaşar peyniri, dana jambon, tavuk jambon, sucuk, bal, iki çeşit reçel ve yumurtadan oluşmakta ve bedeli 10 milyon TL.




Adres: Faik Paşa Sok. No:37, Çukurcuma-Beyoğlu Telefon: 0212 244 38 01 / 02



VOGUE'DA BOĞAZ VE BRUNCH KEYFİ


Yeni haftaya güzel ve rahatlatıcı bir atmosferde başlamak isteyenler, Pazar günleri Vogue’da buluşuyor. Üç tarafı Boğaz manzarası ile çevrili Vogue Restaurant, 10.30-16.00 saatleri arasında açık büfe ve a la carte mönüsü ile her Pazar keyifli brunch’lara ev sahipliği yapıyor.


Zengin peynir çeşitleri, ekmek çeşitleri, croissant, mini sandviçler, kekikli ve biberiyeli foccacio, cevizli roll ekmek, pancake, french toast, benedict, gözleme, simit, bagel, üzümlü danish, muffin, waffle, meyve salatası ve sahanda yumurta çeşitleri gibi pek çok iştah açıcı lezzetler sunuluyor. Etkileyici Boğaz manzarasını seyrederken, birbirinden lezzetli seçenekleri tatmak istiyorsaniz Vogue’daki brunch’a mutlaka katılın.




Adres: Akaretler, Spor Caddesi BJK Plaza A Blok Kat 13 Beşiktaş Telefon: 0212 227 44 04

LACİVERT RESTAURANT


Lacivert Restaurant - Bar, Anadolu Hisarı ile Kanlıca arasında Fatih Sultan Köprüsü’nün hemen altındaki İkiz Yalı’da hizmet veriyor. 1960’lı yıllarda inşa edilen yalının en önemli özelliği 150’den fazla Türk filminde mekan olarak kullanılması.


Pazar günleri 11.00 – 14.00 saatleri arasında zengin açık büfe kahvaltı servisi ve brunch var. Peynir tepsisi, şarküteri bölümü, mekanın kendi fırınında yapılan poğaçalar, açmalar, börekler, tatlı köşesi, yumurta çeşitleri ve daha neler neler... Her gün olduğu gibi Pazar günleri de Rumeli Hisarı’ndan Lacivert’e tekne servisi bulunuyor.




Adres: Körfez Caddesi No: 57/A Kanlıca Telefon: 0216 413 37 53 / 413 42 24



ALCHERA


Bahçe içerindeki iki katlı, bahçeli ve havuzlu bir evin restore edilmesiyle oluşturulan Alchera`da bar, restaurant, sinema odası, cafe, kütüphane, oyun odası ve bir butik var.


Pazar günleri brunch keyfi yapmak ve kendi hayalleriniz peşinden koşmak için Alchera`ya uğramanız gerekiyor. Brunch mönüsünde ise neler yok ki Alchera'nın; İki çeşit zeytinyağlı, Amerikan salatası, patates salatası, soslu patlıcan, çoban salatası, kırmızı lahana, domates, salatalık, meyve salatası, meyve sepeti. Kahvaltılıklara gelince; beyaz peynir, kaşar peyniri, mini paket tereyağı, bal, mini paket reçel, siyah zeytin, yeşil zeytin, şarküteri ürünleri...




Adres: Bağdat Cad. No:173 Selamiçeşme Telefon: 0216 414 62 20-21



YEŞİL EV'DE HER PAZAR BRUNCH


Eski İstanbul Konağının Bahçesinde 11:00-15:00 saatleri arasında Pazar Günü Keyfi...
Ulu ağaçların gölgesinde, rengarenk çiçeklerin arasında, tarihi hazuzdan akan su sesinin armonisinde, keman, akordeon ve gitardan yayılan müzik ziyafetinin eşliğinde, ekolojik ürünler ile hazırlanmış geleneksel lezzetlerin biraraya geldiği zengin açık büfenin yanı başında, masanız sizi bekliyor!
Limitsiz çay, kahve, meşrubat ve KDV dahil kişi başı ücret: 35 Milyon TL.
0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar 20 Milyon TL.




Adres: Kabasakal Caddesi No:5 Sultanahmet Telefon: 0212 517 67 85



FERİYE LOKANTASI'NDA BOĞAZA NAZIR BRUNCH


Feriye Lokantası, 19.yüzyıl`da Feriye Karakolu olan tarihi binada cafe, bar ve restaurant olarak hizmet veren muhteşem boğaz manzaralı Feriye Lokantasının brunch keyfinin ücreti kişi başı 45 milyon TL. Her Pazar kurulan açık büfe ve barbeküde ise Türk kahvaltılıklarında, meze ve zeytinyağlılara, hamurişleri, tatlı ve meyvelere... zengin bir brunch mönüsü bulabilirsiniz.




Adres: Feriye Sarayı Çırağan Caddesi No:124 Telefon: 0212 227 22 16



CAFE CADDE GELENEĞİ: PAZAR KAHVALTISI


Cafe Cadde'de yedi yıldır her Pazar kurulan açık büfe Pazar kahvaltısından şimdi Çigan müziği ile bir kat daha keyif alacaksınız. Cafe Cadde'de sizi bekleyen ve Pazar günleri sunulan açık büfe kahvaltı, civarın, tartışmasız en iyilerinden biri...




Adres: Bağdat Caddesi No:375/2 Şaşkınbakkal Telefon: 0216 302 76 24



FENERBAHÇE PARKI'NDA BRUNCH


Şehrin, Adalarla buluştuğu, denizin yeşille kucaklaştığı Fenerbahçe Parkı`nda yer alan "Yeşil Cafe"de unutulmaz bir "Pazar Keyfi" yaşamak...


Size yeşilin her tonunu sunarak kucak açan ağaçların gölgesinde, rengarenk çiçeklerin arasında, kuş seslerine karışan çigan üçlüsünün melodileri eşliğinde, geleneksel yemekler ve ekolojik ürünlerle hazırlanmış zengin açık büfesiyle, unuylmaz bir brunch keyfi Yeşil Cafe`de sizleri bekliyor!
Gelin bu Pazar, 10:30-14.30 saatleri arasında kendinize ve sevdiklerinize bir jest yapın ve bu keyfi doyasıya yaşayın...


Limitsiz çay, kahve, meşrubat ve KDV dahil kişi başı ücret: 35 Milyon TL.
0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar 20 Milyon TL.




Adres: Fenerbahçe Parkı, Fenerbahçe Telefon: 0216 336 38 28



MALTA KÖŞKÜ


Yıldız Parkı içerisinde yer alan ve Boğaz`ı, Üsküdar`ı ve Eminönü`nü görebilen geniş bir manzaraya sahip olan Malta Köşkü'nde brunch keyfi 09:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Kahvaltı tabağı 15, brunch servisi ise 35 milyon TL




Adres: Yıldız Parkı Beşiktaş Telefon: 0212 258 94 93
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt