Vivident ten yıldız hediyeler

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vivident ten yıldız hediyeler

Bu kampanya Perfetti Van Melle Gıda San. Ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 25.08.2017 tarihli ve 58259698-255.01.02-E.2598 sayılı izni ile 15.11.2017 (00:01) - 28.02.2018 (23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Perfetti Van Melle Gıda San. Ve Tic. A.Ş.’ye ait kampanyaya dahil promosyonlu Vivident Xylit Yeşil Nane Draje Comfort Pack ürünlerinin kapak kısmında yer alan şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak 3915 nolu kampanya hattına tüm GSM operatörlerinden kısa mesajla gönderenlere veya (ücretsiz) internet adresine giriş yapıp kayıt formuna şifre, ad-soyad, adres, telefon ve e-mail bilgilerini dolduran katılımcılara her Xylit Yeşil Nane Draje Comfort Pack ürün şifresi için 1 çekiliş hakkı verilecektir. Mükerrer şifre gönderimleri elenecek ve ilk gönderilen şifre geçerli kabul edilecektir
3.Katılımlarda şifre, ad, soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. Kampanyaya katılım 1 SMS bedeli olarak (KDV ve ÖİV dahil) Avea (Markası Türk Telekomdur), Turkcell ve Vodafone için 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir. Gsm operatörlerinin kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikler müşteriye yansıtılacaktır.
4.Çekilişte 1 kişi 57.000 TL değerinde çift kişilik Amerika Seyahati (01.08.2018-06.08.2018 tarihleri arasında 4 gece 5 gün çift kişilik Amerika seyahati, 4*’lı otelde oda kahvaltı konaklama, İstanbul/San Francisco/ İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri, havaalanı/otel/havaalanı transferleri, limuzin ile profesyonel tur rehberi eşliğinde Peraluma’daki Rancho Obi-Wan müzesi gezisi, dünyanın en büyük Planetaryum gezisi, tüm günü kapsayan tramvay biletleri, Presidio’daki Lucasfilm Genel Merkezi’ni de kapsayan SF VIP Tur’u dahildir. Seyahat İstanbul Havalimanı’nda başlar ve biter. İstanbul Havalimanı’na kadar olan ulaşım, vize, pasaport işlemleri talihlilere aittir. Seyahat ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, devredilemez, nakde çevrilemez.) ikramiyesi kazanacaktır. Ayrıca Milli Piyango İdaresi kapsamı dışında yapılacak çekilişle 100 kişi ışıklı kulaklık, 100 kişi seyahat bardağı , 100 kişi çanta ve 200 kişi Vivident hediye paketi (1 adet Vivident Delete, 1 adet Vivident Xylit Yeşil Nane Şişe, 1 adet Vivident Storming Karpuz, 1 adet Vivident Storming Nane, 1 adet Vivident Storming Damla Sakızı, 1 adet Vivident Xylit Yeşil Nane Kutu, 1 adet Vivident Extra Kutu, 1 adet Vivident 45 Dakika Metal Kutu, 1 adet Vivident Full Fresh Kutu, 1 adet Vivident Active Nane, 1 adet Vivident Fruit Swing 1 adet Vivident Extra Cüzdan’dan oluşan paket) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin özellikleri farklılık gösterebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bilgilendirme için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: yeumyang


Üst Alt