Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
Sponsorlu Bağlantılar
strhd
Üye
merhaba arkadaslar ekran boyutun kac yapım pc nin degişirmi
merhaba arkadaslar ekran ayarlarını kac yapım pc nin degişirmi
düzgün çalıştı teşekkür..
çalışıyor sorunsuz tşk
saldırılarda sorunsuz
esmeran3
Üye
Beyler bu bot saldırmıyo 400 köy oldu genede saldırmıyo bi bakar mısınz
Mdnz20
Üye
abi izniniz olmaya bilir bulunamadı diyor hiç açılmıyor bot
chechen00
Üye
asker basıyor ancak saldırı yapmıyor
Berkanbaba11
Üye
arkadaşlar broken bot çalışıyor ben başka oyunlara gırmek istiyorum oyuna gırdıgımde botda sıkıntı oluyor bir çözümü var mı ?
ltscale
Üye
arkadaşlar brokenbot saldırıyı 30 sn ye de bitiriyor nedenini bilen var mı bi yardım edin lütfen heryere baktım bununla ilgili olarak kimse birşey yazmamış 30 sn sonra saldırı bitsede bitmesede saldırıyı kendisi bitirip eve dönüyor ! ! !
arkadaşlar brokenbot saldırıyı 30 sn ye de bitiriyor nedenini bilen var mı bi yardım edin lütfen heryere baktım bununla ilgili olarak kimse birşey yazmamış 30 sn sonra saldırı bitsede bitmesede saldırıyı kendisi bitirip eve dönüyor ! ! !
tam ekran hic birsey acmaman lazim bot normal insan gibi tikliyor
alperen262014
Üye
Ben bu botu sitesinden indirdim bot ingilizceydi bu video ya göre ayarlari yapmayi çalıştım ama 1 asker birakip sonlandirdi burdaki botumu indirmem gerekiyor ?
Ben bu botu sitesinden indirdim bot ingilizceydi bu video ya göre ayarlari yapmayi çalıştım ama 1 asker birakip sonlandirdi burdaki botumu indirmem gerekiyor ?
duvar yukseltme stabilmi ? elinize sağlık kurdum çalışıyor sıkıntısı yok bakalım. hızını da sevdim bekletmiyor. duvar basmayı cevaplarsanız sevinirim. ilk duvarı bastı bi daha basmadı ?
duvar yukseltme stabilmi ? elinize sağlık kurdum çalışıyor sıkıntısı yok bakalım. hızını da sevdim bekletmiyor. duvar basmayı cevaplarsanız sevinirim. ilk duvarı bastı bi daha basmadı ?
düzgün basıyor enaz altın fiyatlarını gir once altın sonra ıksır secenegı secılı bende düzgün calısıyoe enaz 15000000 altın yada ıksır olunca bası sectım hatta cocbot ıksırle basmıyordu bu güzel calısıyor
xrayfc
Üye
Meralc ilk saldırıyı yapti aldi ganiyi de hoş ama ikinvide arama yapıyor ilk aramada kaliyor saldirmiyor. Zaman bitiyor köye geri dönüyor bi daha arama yapiyor saldirmiyor yine zaman bitince köye dönüyor nerde yanlisim vardir