Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBrokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)
anladım.. sizdeki gibi kupayıda 0-3000 yaptım son birşey kaldı hocam hangi askerlerle saldırayım genelde okçu barbar yani iki kışla okçu iki kışla barbar şeklinde bendeki en iyi saldırı için sizdeki nasıl..
anladım.. sizdeki gibi kupayıda 0-3000 yaptım son birşey kaldı hocam hangi askerlerle saldırayım genelde okçu barbar yani iki kışla okçu iki kışla barbar şeklinde bendeki en iyi saldırı için sizdeki nasıl..
Gencler sadece sorun bendemi yoksa benmi herhangi biryerde hata yapıyorum
Saldiri alanini kare gibi düşünürsek karenin ust alt sag kismina cok asker bırakıyor ama sol tarafa 20 tane asker birakiyor böyle olunca sol taraftaki ganimetleri alamiyor bunun cozumu varmi
Gencler sadece sorun bendemi yoksa benmi herhangi biryerde hata yapıyorum
Saldiri alanini kare gibi düşünürsek karenin ust alt sag kismina cok asker bırakıyor ama sol tarafa 20 tane asker birakiyor böyle olunca sol taraftaki ganimetleri alamiyor bunun cozumu varmi