Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
arkadaşlar durduk yere kupa düşmeye başladı neden acaba??
bendede olmuştu bi kere Genel kısmında kupa aralığını ayarla.yani kaç kupa aralığında kalmak istiyosun gibi.misal ben 1400 ile 1700 arası yaptım düzeldi

totti564

Üye

_musakka_

Üye
S.Aleyküm arkadaslar. İşletim sistemim Win xp ve msvcp120.dll hatası alıyorum sürekli. eksik gösteriyor aslında system32 içerisinde mevcut ama yine de indirdim denedim o kadar olmadı açmadı bir türlü... buna bi çözüm önerebilecek arkadas varmı?
aynı sıkıntı bendede var 32bit lerde çalısmıcak sanırım çözümünü bulursan yazarmısın buraya :)
S.Aleyküm arkadaslar. İşletim sistemim Win xp ve msvcp120.dll hatası alıyorum sürekli. eksik gösteriyor aslında system32 içerisinde mevcut ama yine de indirdim denedim o kadar olmadı açmadı bir türlü... buna bi çözüm önerebilecek arkadas varmı?
aynı sıkıntı bendede var 32bit lerde çalısmıcak sanırım çözümünü bulursan yazarmısın buraya :)

mert285

Üye
eve dönüş hızı nerde ? savasıyor sıkıntı yok ama savasın ortasında yıldız almadan yarıda bırakıyor savası

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
eve dönüş hızı nerde ? savasıyor sıkıntı yok ama savasın ortasında yıldız almadan yarıda bırakıyor savası
"Çeşitli" kısmında. orayı enaz 30 yap
tabi bu ayarları yaptıktan sonra kayıt edin,yoksa her açtığınızda bot default ayarlarda açılır.

Son düzenleme:
Teknojix

Teknojix

Üye
Bot arkaplanda çalışmıyor ya. Kuzenimin bilgisayarında yardımcı olabilecek var mı? Açıyoruz bg mode falan işaretli internet sayfası açıyoruz 5 saniye sonra bluestacks ortaya çıkıyo.

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Bot arkaplanda çalışmıyor ya. Kuzenimin bilgisayarında yardımcı olabilecek var mı? Açıyoruz bg mode falan işaretli internet sayfası açıyoruz 5 saniye sonra bluestacks ortaya çıkıyo.
yönetici olarak çalıştırdınızmı botu?bide windows UAC uyarısını kapayın.

ozan yıldırım

Üye
iyi günler sürekli belediye binasına basıyor ve bu dögü devam ediyor hiç saldırı yapmıyor arkadaşlar ayarları bır zahmet atarmısınız

mert285

Üye
"Çeşitli" kısmında. orayı enaz 30 yap
tabi bu ayarları yaptıktan sonra kayıt edin,yoksa her açtığınızda bot default ayarlarda açılır.

dedıgınızı yapıyorum ama kupayı cok dusuruyor saldırıyı ortada kesıyor :S

ZhorlDaman

Üye
bende sorunsuz çalışıyo ama kupa kaybediyo bazen çözen var mı

sLyMnSfa

Üye
Botn içinde virüs var. Benim pc mde antivirüs yoktu o yüzden direk çöktü. Sizin pc nizde antivirüs varsa büyük ihtimalle bununla savaşıyodur şu anda. Botu yapanın da allah belasını versin. Er ya da geç sizinde çökebilir.

totti564

Üye
arkadaşlar kupayı düşürmeye devam ediyor aralığı girdiğim halde aynı seyi yapıyor nedeni nedir acaba?

redkid06

Üye
selam arkadaşlar bot güzel ekleyenden emeği geçen herkeze teşekkürler.
benim söyle bir sorunum var ben paylaşmayı seven biriyim :) ama bot patlaşmıyor
asker göndermiyor bağış yap vs ayarları açık ama tam bir ayarı varmı..?

düzeltme: buldum yandaki sıfırı 5 yaptık tamamdır..

HERKESE BOL ŞANS...

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL

fss01

Üye
iyi günler arkadaşlar ücretli, ücretsiz farketmez önerebileceğiniz en iyi bot hangisidir ? brokenbotu hiç beceremedim kışlaları 4x yaptım ordu kampı 200 olduktan 5 dakika sonra saldırıyor.

kafasına göre asker basıp basmamasını geçiyorum. aynı ayarlarda bazen 4 kışla basıyor bazen 2

Berkanbaba11

Üye
arkadaşlar Bağlantı koptu hatası alıyorum bot gayet guzel calısıyor ama belirli bi zaman geçitikden sonra bu hatayı alıyorum

talha752

Üye
herkesin eline sağlık program canavar gibi çalışıyor :)

Berkanbaba11

Üye
arkadaşlar belirli bir zamandan sonra baglantı kopması diye ekran goruyorum broken bot 3.1.0 kullanıyorum ekran oyle duruyor bot bi işlem yapmıyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Üst Alt