' DLL error: Something bad happened! ' Yokmudur arkadaşlar bu problemin çözümü bot server üzerinde çalışıyor belirli aralıklarla bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz ? Yukarıda tekrar kuran arkadaş sonuç nedir yazarmısın burada isen . Not:Server'da antivirüs yok
' DLL error: Something bad happened! ' Yokmudur arkadaşlar bu problemin çözümü bot server üzerinde çalışıyor belirli aralıklarla bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz ? Yukarıda tekrar kuran arkadaş sonuç nedir yazarmısın burada isen . Not:Server'da antivirüs yok
3.1.0 İndirdim deniyorum dönüş yapacağım teşekkürler
Kurdum 3.1.0 şuanda sorunsuz çalışıyor yaklaşık 3 saat oldu ama genel olarak arada '' Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs '' hatası alıyorum ve çözümünün bulamadım hiç bir yerde bulduklarımda sonuç vermedi varmı sorunun kalıcı çözümünü bilen arkadaşlar ?
3.1.0 İndirdim deniyorum dönüş yapacağım teşekkürler
Kurdum 3.1.0 şuanda sorunsuz çalışıyor yaklaşık 3 saat oldu ama genel olarak arada '' Out of sync! Slowing search speed by 0.5 secs '' hatası alıyorum ve çözümünün bulamadım hiç bir yerde bulduklarımda sonuç vermedi varmı sorunun kalıcı çözümünü bilen arkadaşlar ?
arkadaşlar programı çalıştırıyorum her şey güzel ama alta alıp başka bişeyle ugraşıp bi süre sonra baktığımda. saldıra tıklanmış ama oyle kalmış olarak buluyorum. yani askerler de full olmadan saldıra tıklamış ve bekliyo öyle ne arama yapıyo ne ekrena dönüyo. nasıl çözebilirim ?? ve bideson zmnlarda bilgisayar programı açtığımdan bi süre sonra kendini yeniden başlatıyo başka zaman olmuyo programı çalıştırdığım zmn oluyo nedendir ??
kullanıcı adı pass girince oturum açılıyor altında da bu işlem bir kaç dakika surebilir diyor ve dakikalarca oyle kalıyo google a giremiyorum bunun la ilgili bilgisi olan var mı ?
Üstad yükseltme yapmıyor bot. Boşta işçi olmasına ve yükseltilecek bina seçili olmasına rağmen boşta işçi yok diyor geçiyor. Sebep ne olabilir?? Teşekkürler...