Broadcom BCM2763 mi Broadcom BCM2727 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

waswar

waswar

Üye
603un ekran karti 701le ayni mi?

pRime.

pRime.

Üye
Valla Benchmark testlerinde Iphone4'ü bile geçmiş şaşırdım gerçekten iyi olduğunu biliyordum da dünyanın en iyisi olduğunu bilmiyordum. Bravo Nokia'ya bunu sağlam oyunlarla desteklerse tadından yenmez.

Iphone 4'teki gpu bunun tırnağı olamaz hocam, iphone 4s'tekinden de iyi bcm2763.

----------Eklendi @ 22:39:39 ---------- Yazıldı @ 22:39:19 ----------

603un ekran karti 701le ayni mi?

Aynı.

----------Eklendi @ 22:40:29 ---------- Yazıldı @ 22:39:39 ----------

Nokia 603, 700 ve 701 broadcom bcm2763 kullanmaktadır!

franzliszt

franzliszt

Üye
şu konuyu bir hortlatalım bcm2763 daha iyi gözüksede paylaştığınız karşılaştırma sitesinde en düşük düzey olan glbencmark 1.1 de yapılmış, bunu 2.1 de yapıp sonuçları alırsanız iphone4s ve ipad2 ye yetişebilen cihaz yok araştırınız. 1.1 değil test2.1 de yapılmış olması lazım yani ikinci seviye test.

----------Eklendi @ 00:28:31 ---------- Yazıldı @ 00:24:42 ----------

gl bencmark in sitesinden kontrol edin
ayrıca broadcom çok sağlam bir gpu özellikle bir noktada power adreno grubundan ayrılıyor buda video oynatırken fps değerleri 60 olsa bile oynatıyor ne iphone ne galaxys2 60 fps oynatmıyor oynatsada fps değeri düşürerek oynatıyor bu çok ilginç bir durum.ama bu cihazın oyun performansının iyi olacağı anlamına gelmiyor bu noktada ram,cpu ortak performansı daha öne çıkıyor bu yüzden nokialarda bu güçlü gpu sadece video çözmede yarıyor üst düzeylerden bahsediyorum n8 vs grubu veya 2763 grubu

Uruloki

Uruloki

Üye
ya abi zaten gl 1.1 de iyiler 2.1 de çoğu test bitmemiş fakat o 60 fps olayının nedeni diğer gpu lar çözümleme yaparken işlemciyle birlilkte yaparken bcm27xx serisi kendi üzerinden yapıyor yani sanırsam öyle bir durum var

franzliszt

franzliszt

Üye
hasan bcm lerin kendi ram i var 32mb ram 720p 60 fps kaldırıyor hemde ucu ucuna .bu çok iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
heh işte öyle bir şey demek istedim o zaman bcm2763 de 128 var belki ağır çekim filan 720p oynatabilir

franzliszt

franzliszt

Üye
olurmu olur denemek lazım :))

Uruloki

Uruloki

Üye
o değilde mesaj gelmedi mi sana

pRime.

pRime.

Üye
2.1 sonuçları çıksın hele bir. :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
2.1 testlerinde zaten bi n900 var... öyle deil mi?

----------Eklendi @ 13:28:45 ---------- Yazıldı @ 13:27:04 ----------

bi de bi yerde okumuştum heralde ilerde nokia güncelleme ile 1080p yapabilir gibisinden? yeni nesil symbian 3 lü cihazlar için..

Uruloki

Uruloki

Üye
büyük bir ihtimalle olucak bir şey ama 603-700-701 ve sonrası yararlanabilir büyük bir ihtimalle

Uruloki

Uruloki

Üye
yeni nesil yazdığını görmedim kusura bakma symbian 3 yazısını gçrünce atladım direk :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Oyun oynayacaksan neden N8 veya 701 alıyorsun ki?

Grafik kartı dünyanın en güçlüsü oldu diyelim.O grafiğin hakkını veren oyunları ovide bulabileceğini mi sanıyorsun :S

• Beğen
Tepkiler: umt07
joe_cenk

joe_cenk

Üye
Mesele zaten o değilki bence 701 yeni nesil ekran kartını desteklediği için grafik performansı ona göre dizayn edilecektir buda n8 in grafik karından daha üstün olduğunu gösterecektir :)

Uruloki

Uruloki

Üye
@joe_cenk evet haklısın ki yeni seri cihazlarada oyun çıkmaya başladı işte direk yazıyor 1ghz lık symbian telefonlara göre 1 gb lik bir oyun bölüme bakmak lazım ismini tam hatırlamıyorum bence yakında diğer hd oyunlarda gelmeye başlar yeni serilere

LimePie

LimePie

Üye
iphone 4s baktınızmı benchmarkına müthiş yaa fena bişi

Üst Alt