Broadcom BCM2763 mi Broadcom BCM2727 mi ?

Broadcomun sitesine baktım şimdi hiç bahsedilmemiş 701'den.

cortex47

Üye
Yok artık. Gpu işlem hızları karşılaştırılır mı abi. Ya bi de bcm2727 bcm2763'ten iyi diyenler var. Buradan onlara da tebriklerimi yolluyorum. Bcm2763, şu an dünyada bulunan en iyi gpu'lardandır. Adreno serisini zaten yerle bir eden, PowerVR serisinin ancak SGX543 ile karşısına çıkabileceği gpu'dur bcm2763. Lütfen...

PriZm

Üye
Mhz herşey değildir.

İşte buna katılırım ancak 701'de 2763 olduğunu doğrulayan hiçbir kaynak yok. Bazı geliştiriciler olduğunu söyledi sadece. Benchmark testleri ise bir hayli ilginç. 701 şu anda mobil cihazlardaki en güçlü gpuya sahip olan ipad 2 ile başabaş.

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
bu site nokianın sitesi değilmi ?

cortex47

Üye

Burada da yazıyor.

Pardon aynı link vermişim, mesaj silinebilir.

cortex47

Üye

Benchmark testlerini nereden bulabilirim?

şunu anlamıyom n8 ile c6-01 arasında benchmark testlerinde azda olsa fark var n8 ile c6-01 in donanımları aynı deqğilmi

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
şunu anlamıyom n8 ile c6-01 arasında benchmark testlerinde azda olsa fark var n8 ile c6-01 in donanımları aynı deqğilmi

N8 de bazı donanımlar overclock yapıldı die biliyorum ondan olabilir ama bu bilgi doğrumu değilmi kesin olarak bilmiyorum, mesela developer nokia sitesinde brodcom 2727 adlı gpu 200mhz gözüküyo ama 300mhz diolar

çok ilginç madem yapıyon diyer telefonlarada yapsana

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
maksat N serisini üstün göstermek bence bilindiği gibi nokia n serilerine cok önem veriyo

Bu arada benchmark testlerinde neredeyse herşeyde üstün bcm2763 sgx 543 mp2'ye göre. Sgx 543 mp2 mobil cihazlarda kullanılan en güçlü gpu idi.

Tepkiler: cortex47

pRime.

Üye
arkadaşlar broadcom bcm2763 şu anda mobil cihazlarda kullanılan en güçlü ekran kartıdır. powervr sgx543 mp2'nin tacını elinden almıştır.

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaşlar broadcom bcm2763 şu anda mobil cihazlarda kullanılan en güçlü ekran kartıdır. powervr sgx543 mp2'nin tacını elinden almıştır.
Valla Benchmark testlerinde Iphone4'ü bile geçmiş şaşırdım gerçekten iyi olduğunu biliyordum da dünyanın en iyisi olduğunu bilmiyordum. Bravo Nokia'ya bunu sağlam oyunlarla desteklerse tadından yenmez.

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
bu gpu ya yakışır oyunlar gelicek inşallah