Bright light yeni sistem telefonlarda kamera flash`ını fener olarak kullanma %100(n85 te denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARI KULLANMAYIN !!
Telefonun flaşı fotoğraf çekmek için tasarlanmış bir ışık kaynağı, sürekli açık durarak el feneri olsun diye değil..!
Flaş açık durunca ölüyor.Bu programlarla flaşı el feneri yaparsanız yakın zamanda flaşsız kalırsınız, Benden söylemesi..

Ben N70 imde N70 Torch kullanıyodum şimdi flaşım öldü, çok güçsüz yanıyor.Artk doğru düzgün ışık çıkarmıyor.öyle ki, telefonun ekranı flaştan daha fazla ışık veriyor şu an.Sizin de sonunuz aynı olur...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR BU PROGRAMLARI KULLANMAYIN !!
Telefonun flaşı fotoğraf çekmek için tasarlanmış bir ışık kaynağı, sürekli açık durarak el feneri olsun diye değil..!
Flaş açık durunca ölüyor.Bu programlarla flaşı el feneri yaparsanız yakın zamanda flaşsız kalırsınız, Benden söylemesi..

Ben N70 imde N70 Torch kullanıyodum şimdi flaşım öldü, çok güçsüz yanıyor.Artk doğru düzgün ışık çıkarmıyor.öyle ki, telefonun ekranı flaştan daha fazla ışık veriyor şu an.Sizin de sonunuz aynı olur...

kardeş sürekli ve uzun süre kullanmak için değil zaten sadece acil durumlarda kullanmak için uygun bir program yani öyle alıpta gecenin bir saati fener olarak kullanılmamalı sadece acil durumlarda kısa süreli kullanılmalı.:oke:

duracelll

Üye
6220c de kırmızı ışık yakıyor

are-x

Üye
5800 XM de ÇALIŞIOOOOOOOO

sslayer

Üye
çok teşekkür ederim. uzun zamandır aradığım bir programdı.

uyussh

uyussh

Üye
Bende n79 var yukledım işe yarıyo teşekkkürler :))

turkiminator

turkiminator

Üye
Genede cok saol kardeşim.. emege saygı.. :) n81 de çalışmıyor.. Yuklucek arkadaslara öneri simbian 9.2

kardeş malesef bir çözüm olacağını sanmıyorum bazı modellerde olmuyor işte.:bilmem:

rica ederim. :)

jeki01

jeki01

Üye
bir bakalım. sağol.

ismailykr

Üye
teşekkürler güzel paylaşım megine saglık

DarkWeder

Üye
5320 xm V3.26 hackli telefonumda denedm Program acıldı ama neyapı ne ettiysem flaşı yakamadm xD belki Yanlıs yapyrmdr Nsıl calıstrıldğını anlatablrmisiniz?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
5320 xm V3.26 hackli telefonumda denedm Program acıldı ama neyapı ne ettiysem flaşı yakamadm xD belki Yanlıs yapyrmdr Nsıl calıstrıldğını anlatablrmisiniz?

5320 de çalışıp çalışmadığını malesef bilmiyorum deneme şansım olmadı ama programı çalıştırmak için extra birşey yapmana gerek yok sadece açtığında yanması gerekiyor.:)

DarkWeder

Üye
Ozmn 5320 de calışmıyorrr x(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt