Bright light yeni sistem telefonlarda kamera flash`ını fener olarak kullanma %100(n85 te denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaviKurt67

MaviKurt67

Üye
süper bir paylasim cok sagolasin aradigim programm gayet güzel calisiyor n85 de :)

erdone

erdone

Üye
n79 da denedim çalışıyor teşekkürler üstad

oneronline

Üye
artık asla bulamayacağıma inandığım bir programdı. Tek kelime ile Allah razı olsun diliyorum.

n85 sorunsuz çalıştı

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
artık asla bulamayacağıma inandığım bir programdı. Tek kelime ile Allah razı olsun diliyorum.

n85 sorunsuz çalıştı

Çok sağol kardeşim böyle güzel yorumlar almak beni sevindiriyor.:)

tipebakcaydemle

tipebakcaydemle

Üye
dostum öncelikle eline sağlık.. ben benzer bi uygulamayı n73 te kullandım çalıştı (n73 hackliydi:D)
şimdi 6220 classic var fakat hackleyemedim:( istediğim programları bi türlü kuramıyorum sertifika hatalarına devam yani :S yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler:)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
dostum öncelikle eline sağlık.. ben benzer bi uygulamayı n73 te kullandım çalıştı (n73 hackliydi:D)
şimdi 6220 classic var fakat hackleyemedim:( istediğim programları bi türlü kuramıyorum sertifika hatalarına devam yani :S yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler:)

arkadaşım öncelikle verdiğim konudan bir sertifika alacaksın kendine sonra ..

buradan
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html

sonra buradaki konuda verilen helox veya herhangi bir hellox uygulamasını ve mapdrive uygulamasını sertifikalandırıp telefona uygulayacaksın bu kadar.

http://www.maxicep.com/symbian-destek/6220c-hack-ve-helloox-kullanimi-257785.html

SRCLareon

SRCLareon

Üye
cok guzel :oke:

suatce

Üye
bu program bende calismiyor telefonum n82 galiba uyumlu degil yardim edin :(

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
bu program bende calismiyor telefonum n82 galiba uyumlu degil yardim edin :(

arkadaşım yardım etmeyi çook isterdim ama malesef deneme şansım olmadığı için edemiyorum kusura bakma.:):bilmem:

wouow

Üye
sağolasın kardeş her yerde aradım burda buldum.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi

battal_21

Üye
teşekkürler

electro77

electro77

Üye
N79 da çalışıyor tşk.

mask_83

mask_83

Üye
uygulama super calısıyo ve hatta sertifika problemıde yok
dıger program ıcın sertifika problemı yasıyorum yardım edersenız sevınırım

Scorp1725

Scorp1725

Üye
5320 XM'De FP2 ben de indirip deneyeyim. cevap yazarım yine.
teşekkürler paylaşım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt