Bright light yeni sistem telefonlarda kamera flash`ını fener olarak kullanma %100(n85 te denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhan1979

ilhan1979

Üye
eyvallah

fulldepo25

Üye
saol

nottinghill15

Üye
işime yaradı, teşekkürler

yenihacker

yenihacker

Üye
n80 yarımıor boşa denemeyin Ama paylaşım süper :pc:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
n73 üm var denemeye gerek bileyoqemeğine sağlık

qaz1--

Üye
teşekkürler, Allah razı olsun

kezban yenge

kezban yenge

Üye
N73 te çalışıyomu ?

PAROLA061

Üye
elinize sağlık

dalgaci64

Üye
arkadaslar bu programın java sını bulamıorum bılen varsa yardım lütfen

barisbasgul

barisbasgul

Üye
Telefonum N85 yüklemede "dosya bozuk" diyor.

barisbasgul

barisbasgul

Üye
malesef bilgim yok..:

kardeş açıklamayı dikkatli oku bozuk dosya dediği zaman devam edeceksin bir sorun olmuyor...:)

Yükleme sırasında "dosya bozuk" hatası veriyor. Sonrasında "devam" seçeneği gelmiyor. Yüklemeden çıkıyor :(

--------------- Ekleme ---------------

Yükleme sırasında "dosya bozuk" hatası veriyor. Sonrasında "devam" seçeneği gelmiyor. Yüklemeden çıkıyor :(

Hallettim. Programı yüklerken hafıza kartına yüklemek istediğimde, "dosya bozuk" diyordu, programı telefon hafızasına yüklediğimde sorunsuz yüklendi. Artık kullanabiliyorum :)

x_153

Üye
dosya biçimi desteklenmiyor dio bende 6303 clasic war başka bi program warmı ??? çok çok lazım

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi

Hallettim. Programı yüklerken hafıza kartına yüklemek istediğimde, "dosya bozuk" diyordu, programı telefon hafızasına yüklediğimde sorunsuz yüklendi. Artık kullanabiliyorum :)

senin adına sevindim...:)

dosya biçimi desteklenmiyor dio bende 6303 clasic war başka bi program warmı ??? çok çok lazım

kardeş uygulama 6303 e olmaz bu uygulama s60 3rd içindir 6303 ün sistemi s40 tır bu yüzden olmaz boşuna zorlama..:)

MNIO

Üye
teşekkürler...

tşk.ler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt