Bright light yeni sistem telefonlarda kamera flash`ını fener olarak kullanma %100(n85 te denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hanxhanx

hanxhanx

Üye
teşkkrlr

fmt01

fmt01

Üye
bna bılgı verebılcek bırısı var mı bu program 5320 de sorunsuz bı sekılde calısırmı ???

ekselans_42

Üye
emeğin için teşekkürler.program çalışıyor

nazirhazir

Üye
e71 de denedim program açılmadıbile gene olmadı çok sevinştim

boy_burning

Üye
çalışmıyor b n 81 imde denedim

--------------- Ekleme ---------------

n 81 imde çalışmıyo kapanıp açlıyo yeni versiyonu varsa atabilirmisin

bark_41

bark_41

Üye
can ciğerler n95 te de çalışan bi fener uygulamasınada bi el atın yavvv,hadi gözünüzün yağını yiyeyem hacker kardeşler:)

bark_41

bark_41

Üye
fener'i benim pederin n73 ne attım adam kullanıyo,bide demezmi benim tel seninkinden daha iyi diye:)n95 te kırmızı yanıyo ya çok lazım oluyo bazen elektirikler gidince gece karanlıkta bişi düşürüyon ara dur yani:) hadi kardeşler yapın bi pro kullanalım şunu yavvv:)

vallahamı emen deniyom:) çok sağol

kardeş bu fener prosunu konu başlığı yapsanız daha iyi olurda herkes bu proyu arıyo,yararlanır herkes yani s.o.s modunda çalışıyor ama yinede güzel sonraki versiyonlarında düzeleceği kesin bukdarı ile çıktıysa dimi:)yine çok teşekkür ediyorum,eline sağlık

'Davut

'Davut

Üye
Paylasım için teşekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
Eline sağlık.

kel_arif

Üye
N79 da sorunsuz calisiyor:)saol

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde sağolun arkadaşlar.....:)

carmagedon

Üye
Dostum 5730 da çalıştı ancak ışıgı kapatmayı beceremiyorum :D ışığı kapatmak icin her seferinde kamerayı acıp kapatmak durumunda kalıyorum :D

hay aklınla bin yaşa ben onu da akıl edememiştim pili sökene kadar kapatamadım teli kapasan bile yanıyodu :)) dediğin gibi camera açmak yeterli oldu pili sökmekten iyidir :))

aabbcc11

Üye
6730 c de çalıştıramadım.

hasta_1790

Üye
:d .d

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
arkadaşlar N73 de böyle flaşı yakan program yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt