Bridgestone Kışı Seviyorum Lastiğime Güveniyorum - Oynayan Kazanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bridgestone Kışı Seviyorum Lastiğime Güveniyorum - Oynayan Kazanıyor
Bridgestone Kışı Seviyorum Lastiğime Güveniyorum - Gülümseyen Kazanıyor Yarışması ile Harika Hediyelerden Birini Kazanma Şansını Yakalayın...

01.12.2009 – 28.02.2010 tarihleri arasında Bridgestone internet sitesindeki Oynayan Kazanıyor Oyunundaki Puzzle'ı en kısa sürede çözün, iPhone S Cep Telefonu, Şarjlı Termos veya Polar Atkı Kazanın.

Belirtilen tarihler arasında düzenlenen Yarışmalara katılmak için katılım formunu ad, soyad, e-posta, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız gerekmektedir.

Katılım formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz Bridgestone Kış Lastiğini seçerek Puzzle'ı en kısa sürede çözenler bu harika hediyelerden birini kazanma şansını yakalıyor.

Oynayan Kazanıyor Oyunu ödülleri

Ödül 1: Apple iPhone 3GS 16 GB
Bu yarışma sonucunda en çok puanı alarak birinci olan yarışmacıya Apple iPhone 3GS 16 GB cep telefonu hediye edilecektir.

Ödül 2: Bridgestone Şarjlı Termos Bardak
Bu yarışma süresince her ay yarışmaya katılan ilk 10 kişiye Bridgestone şarjlı Termos bardak hediye edilecektir.

Ödül 3: Bridgestone "I love winter" Polar Atkı
Bu yarışma süresince yarışmaya katılan her yüzüncü kişiye Bridgestone "I love winter" Polar atkı hediye edilecektir.

• Beğen
Tepkiler: arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt