yeumyang
Moderator
Bridgestone Kışı Seviyorum Lastiğime Güveniyorum - Gülümseyen Kazanıyor -
Bridgestone Kışı Seviyorum Lastiğime Güveniyorum - Gülümseyen Kazanıyor Yarışması ile Harika Hediyelerden Birini Kazanma Şansını Yakalayın...
01.12.2009 – 28.02.2010 tarihleri arasında Bridgestone
Belirtilen tarihler arasında düzenlenen Yarışmalara katılmak için katılım formunu ad, soyad, e-posta, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız gerekmektedir.
Katılım formunu doldurduktan sonra Yüklediğiniz resminize ait fotoğraf linkini arkadaşlarınıza gönderin, en çok oyu siz alın ve muhteşem hediyelerden kazanın.
Gülümseyen Kazanıyor Oyunu ödülleri
Ödül 1: Apple iPhone 3GS 16 GB
Bu yarışma sonucunda en çok puanı alarak birinci olan yarışmacıya iPhone 3GS 16GB cep telefonu hediye edilecektir.
Ödül 2: 10.1 MPSony Cybershot Fotoğraf Makinesi
Bu yarışma sonucunda aldığı puanlar doğrultusunda ikinci olan yarışmacıya 10.1 MP Sony Cybershot fotoğraf makinesi hediye edilecektir.
Ödül 3: 4 Adet Bridgestone Kış Lastiği
Bu yarışma sonucunda aldığı puanlar doğrultusunda üçüncü olan yarışmacıya: 4 Adet Bridgestone Kış Lastiği hediye edilecektir.
01.12.2009 – 28.02.2010 tarihleri arasında Bridgestone
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
internet sitesine Sıcak Gülümsemenizi yansıtan resminizi gönderin, Muhteşem Hediyelerden Birini Kazanın.Belirtilen tarihler arasında düzenlenen Yarışmalara katılmak için katılım formunu ad, soyad, e-posta, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız gerekmektedir.
Katılım formunu doldurduktan sonra Yüklediğiniz resminize ait fotoğraf linkini arkadaşlarınıza gönderin, en çok oyu siz alın ve muhteşem hediyelerden kazanın.
Gülümseyen Kazanıyor Oyunu ödülleri
Ödül 1: Apple iPhone 3GS 16 GB
Bu yarışma sonucunda en çok puanı alarak birinci olan yarışmacıya iPhone 3GS 16GB cep telefonu hediye edilecektir.
Ödül 2: 10.1 MPSony Cybershot Fotoğraf Makinesi
Bu yarışma sonucunda aldığı puanlar doğrultusunda ikinci olan yarışmacıya 10.1 MP Sony Cybershot fotoğraf makinesi hediye edilecektir.
Ödül 3: 4 Adet Bridgestone Kış Lastiği
Bu yarışma sonucunda aldığı puanlar doğrultusunda üçüncü olan yarışmacıya: 4 Adet Bridgestone Kış Lastiği hediye edilecektir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız