Bridgestone, Ferrari'nin Lastikler Konusunda Geliştiğini Söylüyor..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Bridgestone, Ferrari'nin Lastikler Konusunda Geliştiğini Söylüyor..
Formula1'in lastik tedarikçisi Bridgestone'a göre Ferrari takımı özellikle sıralamalarda ihtiyaçları olan tek turluk performans için lastiklerinin ısısını ayarlama sorununu çözdü.

Bridgestone, Ferrari ile McLaren arasındaki lastik kulanım farklılığının Valensiya'da biraz ortadan kalktığını söylüyor.

Hirohide Hamashima, "McLaren, Ferrari de diğer takımlar arasında küçük farklılıklar vardı. Belki her takım performansını son yarıştan bu yana geliştirmiştir. Ferrari'nin şu anda ilk turda çok iyi zamanlar elde edebildiğini düşünüyorum."

Bridgestone, Avrupa Grand Prix'si için getirdikleri yumuşak ve süper yumuşak lastiklerin doğru seçim olduğunu söylüyor ve iki lastik arasında büyük farklar olmayacağını ekliyor.

"Her iki lastik bileşeni de çok iyi çalışıyor ve tur zamanları arasındaki fark çok küçük çünkü pist yüzeyi çok çok kirli. Ancak lastik aşınması farklı. Süper yumuşaklarda aşınma yumuşaklara göre daha fazla."

"Simülasyonumuza göre pist temiz ve kauçuk kaplı olduğunda iki lastik bileşeni arasında ortaya çıkacak zaman farkının 0.3 civarında olması bekleniyor."
 


Üst Alt