Bravia Engine ve XLoud Engine Modu (Bütün Android Sürümleri İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

Tit_giyotin

Tit_giyotin

Üye
Stok rom siyah kernel uzerine yuklenmiyor bu arkadaslar custom rom icin mi gecerli cevap lutfen arkadasslarr..

naruto3434

Üye
Birçok cihazda sorunsuz çalışıyor.Ben sadece galaxy w ile denedim ancak aynı modu deneyen birçok kişi var.Zaten bravia engine yada xloud engine dosya değişimi yapmıyor build.prob altına

# Xloud Engine
ro.semc.sound_effects_enabled=true
ro.semc.xloud.supported=true
persist.service.xloud.enable=1
#BRAVIA Engine
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1

kodlamasını ekliyor ve system içine bazı "yeni" dosyalar kopyalıyor eskileriyle değişim yapmıyor.Eğer zip dosyasını açıp incelerseniz bunu farkedeceksiniz..Zaten uyumsuz olsa dahi telefonu brick konumuna düşürecek dosyalar içermiyor.Tıpkı beats audio modu gibi birşey.Uyumsuzluk durumunda en fazla build.prob hatasından dolayı bootloop olur yani açılış animasyonunda takılırsınız bunuda cwm yedeği yada yeni rom yüklemesi ile çok rahat aşarsınız.

ICS Android Tablete Uyumlu Olurmu Acaba (Tablet Rootlu)

karaman_deniz

karaman_deniz

Üye
htc desire svye flashlanmıyor bravia engine

avrilem

Üye
Ben de galaxy w var ve tel rootlu.2 zip dosyasını da ses açma + home +power tuşuna basarak download dedim ve reboot dedim, telefon açılınca ekranın 6 da biri kaldı bana.yani baştan rom yükledim.clorkwodmod recovery den yukleyen ler sonuç soylerse bir de öyle denerim

artist2537

artist2537

Üye
Lg optimus L5 (SlimBean Beta 4 (4.3) yüklü bravia engine hata verdi yüklenmiyo diğeri yüklendi ??

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar her cihaza yuklenmiyor mesela benim ace 2(2.3.6) ya bravia engine olmadı ama xLoud sorunsuz çalışıyor :)

ismailaldas

Üye
alcatel ot 990 yada vodafone 958 ile denedim oldu ilk acilısta 1 2 dakıka beklettı ama oldu

saat uygulamasının ıkonunda rakamları gosterem noktalar varmıs

once gozukmuyordu yada ben fark etmemıstım Xloud Engine BRAVIA Engine ıkısını de yapdım

Üst Alt