Brain Wave - 25 Advanced Binaural Programs 3.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Brain Wave - 25 Advanced Binaural Programs 3.1

Bir App ve SATIŞ 25 Gelişmiş Brainwave Senkronizasyon Programları! ** Top Ranked Brainwave App için bir yılı aşkın ** Brain Wave bilimsel belirli Brainwave frekansları teşvik etmek ve aklın farklı durumları neden yardım Yatıştırıcı Ambience birlikte Binaural Sesleri mühendislik kullanır. Uyku, derin rahatlama, Focus, Konsantrasyon, Anksiyete, Hafıza, Zihinsel Performans ve Meditasyon için programlar içerir. Ayrıca kullanıcı okumak ve diğer görevleri yerine Brainwave Entrainment programları kullanırken sağlayan çoklu görev desteği IOS 4.0 cihazlarda arka planda çalışır.

Beyin Dalga arkasında *** Bilim ***

Beyin Dalga insan beyin dalgalarını uyan bir düşük frekanslı zil sesi olarak algılanan işlendikten sonra her kulak, iki farklı duyulabilir frekanslar göndererek belirli bir frekans için beyin dalgalarını eşitler. Çalışmalar derin uyku aklın bir uyarı ve odaklı devlet arasında değişen bu düşük frekansları ile ilişkili olduğu zihin çeşitli devletler, göstermiştir.

Beyin Dalga fikrinizi gevşemek ve istenen durum ile senkronize sağlayan en gelişmiş binaural dizileri kullanarak bu frekansları yeniden yaratmaktadır. Bu kullanarak benzersiz bir süreç Progressive Brainwave Entrainment denilen sağlar.

*** Progressive Brainwave Entrainment ***

- Birden fazla brainwave frekansları egzersiz motivasyon ve olumlu bir ruh artırmak gibi kombinasyon deneyimleri oluşturmak için kullanılan uyaran Kompozit Binaural Frekansları.

- Progressive Brainwave Programlar - Her program zaman binaural tonları ile beyin dalgalarını senkronize etmek için yeterli belirli bir dönem için beyin dalgalarını bir ilerleme, her geçer. Bu, daha etkili bir brainwave sürüklenmesini deneyimi sağlar.

*** Özellikler ***

- 25 bilimsel gün boyu kullandığımız programlar tasarlanmıştır.

- Gelişmiş binaural dizileri zihin istediğiniz devlet ulaşmak için binaural frekansları bir dizi fikrinizi almak için.

- Ayarlanabilir Brainwave sinyal yoğunluğu: Brainwave sinyalleri arka ortam doğanın bağımsız ayarlayın rahatınız seviyeye geliyor. Tercihinizi siz uygulamalarınızı yakın zaman için kaydedilecektir.

- Birden fazla program süreleri (10 dk, 20 dk, 30 dk, 40 dk, 1 saat, 2 saat, 3 saat, 4 saat, 8 saat)

- Yetenek Kendi özel süresi ayarı oluşturmak için.

- Yatıştırıcı arka Ocean Waves, Yağmur, Thunder ve Pink Noise (binaural sesleri ile kullanılan arka plan gürültü yaygın bir türü) içeren geliyor. binaural frekansları işleyecek Beyniniz bu arka plan sesleri üzerinde oynadı.

- Her iki iPhone ve iPod Touch üzerinde test edilmiştir.

*** Brain Wave Programları ***

- Sabah Kahvesi

- Espresso Shot

- Sabah Meditasyon

- Odaklanmış ve Uyarı

- Eleştirel Düşünme

- Konsantrasyon

- Memory Boost

- Problem Çözme

- Güven Boost

- Ön Egzersiz Enerji

- Yaratıcılık Boost

- Pozitif Mood Boost

- Euphoria

- Stres Azaltma

- Öfke Rölyef

- Sakin Yansıma

- Anksiyete azaltın

- Derin Rahatlama

- Meditasyon

- Lucid Dreaming

- Canlı Dreams Uyku

- Güç Nap

- Derin Uyku

*** Platformlar ***

Destekler 1. ve 2. nesil iPhone ve iPod Touch iPad IOS 4.0, 3.2, 3.1.3 veya 3.1.2 çalışıyor.

*** Gerçek Yorumları ***

"Worth para - 5 yıldız:..! İnanılmaz sadece düz Bu gerçekten çalışıyor inanılmaz olanı yapın" - Turtleman27

"Awesome app - 5 yıldız: Bu uygulama kesinlikle çalışıyor ben yüksek lisans öğrencisi ve ben odaklanmak olsun tüm yardıma ihtiyacı Kesinlikle woth bir 1,99 $.." - Oracle Joe

"Tavsiye Büyük app - 5 yıldız: Bu uygulama benim beklentilerimin Bu gerçekten beni ve odaklanmış kalmak ben sadece nasıl çalıştığını iyi şaşırıyorum yardımcı olur.." - Frogorian

Herhangi bir önceki tıbbi durumlar varsa nöbetler herhangi binaural brainwave sürüklenmesini uygulama kullanmadan önce doktorunuza danışın gibi. Brainwave sürüklenmesini ve hızla etkili olabilmesi sürerken veya makine kullanırken asla kullanılmamalıdır.
Ne Sürüm 3.1 yenilikler
IOS 4.2 desteği ve çoklu görev iPad.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike " ve cptalperen
cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler ilginç bir uygulama daha :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt