Mind Wave - Binaural white noise 3.6 "MUTLAKA BU PROYA BAKIN..." 82.9 MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Mind Wave - Binaural white noise 3.6 "MUTLAKA BU PROYA BAKIN..." 82.9 MB

Senin beyin dalgaları eğlendirmek için 23 binaural atım dahil ettik:
- YENİ! TONLUK
● Depresyon yardım
● Güçlü Migren tedavisi
● Mutlu Boost (üretir Endorphins)
● Şifacılar (rüya Bütün gece) Dream

● Eğitim Yardımları
● Uyku İndüksiyon
● Gevşeme
● Derin Meditasyon
● Yenilendi Mental
● Kahve
● Yaratıcılık Boost
● Dikkat Odaklama
● Kilo kaybı
● Baş Ağrısı Tedavisi
● Derin Theta - Güçlü relaxer
● PMS YENİ * rahatlatmak
● ALPHA YENİ * Relax
● Relax AirTunes (kulaklık olmadan kullanılabilir) * YENİ
● YENİ * / DEHB hiperaktivite ADD
● YENİ * / Şifa Büyüme Hızlandırılmış
YENİ IQ zeka artış karmaşık görevleri eğitim sırasında dinleyebilirsiniz.

Gerçek Değerlendirme:
Awesome App!
- Benim baş ağrısı için dün gece kullanılan ve aslında gitti !!... Artık bir süre için böyle bir şey arıyordum!.

Sonunda gerçekten öğrenme modu (theta) için doğru frekansı kullanan tek app bulundu. buna değer sadece iki kulaklı app!

Nasıl çalışır: Beyin uyarıcı en kolay yolu kulağı geçer. Diğer duyular genellikle vizyon yanı gibi kullanılmaktadır. Sorun insanların bir tekniği kullanılır binaural vuruş denilen nerede olduğunu, çok beyin dalga uyarılması için yararlı düşük sesleri duyamıyor olmasıdır.

Sana bir binaural atım / sesi için bir örnek vereyim. Sağ kulak 410Hz verilir 400Hz sürekli bir sesi ve solu verilir, bu sesleri bir 10Hz fark elde etmek için beyin birleştirir. Bu 10Hz sesi tamamen beyniniz tarafından oluşturulur. Bu sadece beyninizde kadar karışmaz sağ ve sol kanallar beri stereo kulaklık kullanılarak elde edilebilir.

Dört frekans aşama vardır:
● Delta (0,5 Hz'de-5Hz)
● Theta (4Hz-8Hz)
● Alpha (8Hz-14Hz)
● Beta (14Hz-30Hz

Örneğin: Theta evre (4Hz-7Hz) öğrenme yeteneklerini artırmak için bulunamadı. Çocukların hızlandırılmış öğrenme yeteneklerini açıklayabilir ki, yetişkinlere göre teta aşamasında daha fazla zaman geçirin.

Ben benim gibi sen kadar bu brainwave eğlence uygulama beğeneceğinizi umuyoruz. Daha hazır her ay gelmek.

TOP Sıkça Sorulan Sorular:
● Ben iphone / ipod ile birlikte gelen kulaklık kullanabilir miyim.
- Evet, bu stereo ve büyük iş.
● Ne zaman seslerini dinlemek gerekir?
- En iyi zaman yapmak istediğiniz etkinlik sırasında. Örneğin uykuya çalışırken veya okurken dinleyin.
Bu düşük kaliteli ses geliyorsa, statik gürültü var ●?
- Hayır, bu statik frekans kasıtlı ve sesleri potens üzerinde önemli etkileri vardır.
müzik normaldir sonra ● Ben bir baş ağrısı var?
- Bazı (çok az) daha çok ilk kez onlar dinlemediler bir baş ağrısı karşılaşabilirsiniz, bu sinir değişiklikten kaynaklanmaktadır. Senin beyin dalgalarını hafif bir baş ağrısı neden ayarlıyoruz. Bir sonraki oturumda iyi olmalı.

NOT: Herhangi bir etkiye sahip bu uygulama için sırayla stereo kulaklık takmak zorundadır. Kalp pili varsa ya da epilepsi (v2 görsel uyarıcı) varsa kullanmayın.

Eğer herhangi bir soru bana e-posta gönderin.
Destek e-posta: [email protected]
Ne Versiyon 3.6 yenilikler
- Hata düzeltmeleri!
Bazı insanlar son güncelleme, yeni sesleri almak mümkün değildi. Bu bu sorunu çözmek gerekir ve aşağıdaki tonları sağlar.
- Depresyon yardım
- Güçlü Migren tedavisi
- Happy Boost (Endorphins üretir)
- Şifacılar (rüya Bütün gece) Dream

• Beğen
Tepkiler: cptalperen
cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...