Boyuna çizgili C7! Ekran mı değiştirilmiş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
Boyuna çizgili C7! Ekran mı değiştirilmiş?
arkadaşlar benim telefonum uzun süredir servisteydi önce anakartı, sonra komple kasası değiştirildi.dün servisten teslim aldım. telefonun ekranında güneş ışığında daha belirginleşen çizgiler var.yani ekran siyahken üstünde yarım cm boşluklarla gri çizgiler görünüyor. kadife pantolon gibi olmuş telefon. bana ekran değişmedi demişlerdi, bu çizgiler ne anlama geliyor olabilir? ayrıca telefon 5 dk bile konuşsam ısınır olmuş. bir de komik ama ne zaman bir dil seçeneği sorucak olsa çince ister misin diye soruyor telefon.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
anakarttan dolayı galiba

StunnerDead

StunnerDead

Üye
arkadaşlar benim telefonum uzun süredir servisteydi önce anakartı, sonra komple kasası değiştirildi.dün servisten teslim aldım. telefonun ekranında güneş ışığında daha belirginleşen çizgiler var.yani ekran siyahken üstünde yarım cm boşluklarla gri çizgiler görünüyor. kadife pantolon gibi olmuş telefon. bana ekran değişmedi demişlerdi, bu çizgiler ne anlama geliyor olabilir? ayrıca telefon 5 dk bile konuşsam ısınır olmuş. bir de komik ama ne zaman bir dil seçeneği sorucak olsa çince ister misin diye soruyor telefon.

Kardeş tam emin değilim de adamlar kar etmek için sahte parçalar takmış olabilir telefonuna

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
ekran sorunu da mı?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonunu servise yollarken bu sorunları yazmadın mı :hmmm

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
servise yollarken bu sorunlar yoktu ki. telefon açılmıyordu götürdüm,anakart değişmiş almaya gittim kasanın parçasını kırmışlar garantiden çıkarmaya açlıştılar uğraşa uğraşa kasayı tamir ettirdim şimdi de bu sorunlar çıktı:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tüketici mahkemesine git çinden gelen anakart takılmış de değişim iste biraz üstüne düşersen 701 ile değişirler.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
hatırladım kardeş seni.. nedir senin bu çektiklerin.

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
hatırladım kardeş seni.. nedir senin bu çektiklerin.
sinir sahibi olucam az kaldı:( güvenilir olsun diye kvk'dan alışveriş yaptık bir de, ne büyük hataymış:(

- - - Eklendi - - -

benim tel serviste bir buçuk ay kaldı ama benim işlerim çok fazlaydı ve gidip başvuramadım hakem heyetine,üzerinden zaman geçince hakkım kayboldu. nokia'yı kvk'yı aramakla olmuyor,yasal yolları kullanmadan sonuca ulaşmak çok zor ve en az iki ay bu konuyla uğraşmak gerekiyor.

msy2017

msy2017

Üye
o çizgiler benim c7'nin ekranında da var gün ışığında ekran kapalıyken belli oluyor ekran ışığı açıkken görünmüyorlar hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.
Benim telefonun ekranı değişti ama bu çizgiler eski ekranda da vardı zaten.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Geçmiş olsun kardeşim yahu valla bu durumlar üzüyor şu şirketler he zaman müşterinin hakkını yiyorlar :zzz:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benim optimustada var ips ekran 4" sifirdan boyle

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
o çizgiler benim c7'nin ekranında da var gün ışığında ekran kapalıyken belli oluyor ekran ışığı açıkken görünmüyorlar hiçbir şekilde rahatsız etmiyor.
Benim telefonun ekranı değişti ama bu çizgiler eski ekranda da vardı zaten.

benim telefonda anakart değişiminden önce yoktu o çizgiler.

- - - Eklendi - - -

dün telefonu tekrar servise bıraktım. sadece çizgiler değil telefon mesaj çekerken bile takılıyordu,on dk konuşmakla aşırı derecede ısınıyordu. nokia'yı aradım anlattım faturayı faxlayın dediler dilekçeyle beraber yolladım. kvk'dan daha servise vereli 24 saat bile geçmeden telefon test edildi,sorunsuz diye rapor gitmiş nokia'ya. sanki ben dolandırıcıyım,sağlam telefonu değiştirmeye çalışıyorum.kullanılan hafıza kartı sorunludur demişler,o telefona hiç hafıza kartı takmadım ben.alsınlar telefonu hayrını görsünler,istemiyorum artık.bir aydır sürünüyorum bu telefon yüzünden.kvk bitmiştir benim için özellikle izmir şubesindekileri yukarıya havale ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt