ErtugrulT
Üye
Böyle bir program var mı? (Yardım)
Arkadaşlar artık geniş hafıza kartları ve kaliteli müzik sesi ile cep telefonların bir mp3 player a dönüştüğü bu günlerde bir sorunum var.Ben cep telefonumu mp3 player olarak da kullanıyorum fakat bazen otobüste falan olunca vb. o kalabalık ve harekette kulaklık yerinden çıkıyor.Bütün millet artık size bakıyor.Nerden geliyor bu ses? diye.Yani telefon, kulaklık çıkınca dışarı ses veriyor.
İşte biraz uzunca bi açıklama oldu ama bu soruna çözüm bulacak bi symbian program var mı acaba.Sadece kulaklık seçilebilir mi?Ya da telefonun böyle bi özelliği var da ben mi bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirm.
Bi de hemen bazıları vardır.İmkansız diye atlarlar.Valla takip ettiğim kadarı ile aklımıza gelmeyecek programlar çıkarıyolar.
Bu nokta da eminim bu sorunu başkalarının da yaşaması dolayısı ile araştıralım ve bulduğumuz bilgileri burda paylaşalım.
Yardımları için şimdiden herkese teşekkür ediyorum...
ve site yenilendikten sonra ilk mesajım.hadi hayırlı olsun
İşte biraz uzunca bi açıklama oldu ama bu soruna çözüm bulacak bi symbian program var mı acaba.Sadece kulaklık seçilebilir mi?Ya da telefonun böyle bi özelliği var da ben mi bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirm.
Bi de hemen bazıları vardır.İmkansız diye atlarlar.Valla takip ettiğim kadarı ile aklımıza gelmeyecek programlar çıkarıyolar.
Bu nokta da eminim bu sorunu başkalarının da yaşaması dolayısı ile araştıralım ve bulduğumuz bilgileri burda paylaşalım.
Yardımları için şimdiden herkese teşekkür ediyorum...
ve site yenilendikten sonra ilk mesajım.hadi hayırlı olsun