Böyle bir program var mı? (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir program var mı? (Yardım)
Arkadaşlar artık geniş hafıza kartları ve kaliteli müzik sesi ile cep telefonların bir mp3 player a dönüştüğü bu günlerde bir sorunum var.Ben cep telefonumu mp3 player olarak da kullanıyorum fakat bazen otobüste falan olunca vb. o kalabalık ve harekette kulaklık yerinden çıkıyor.Bütün millet artık size bakıyor.Nerden geliyor bu ses? diye.Yani telefon, kulaklık çıkınca dışarı ses veriyor.

İşte biraz uzunca bi açıklama oldu ama bu soruna çözüm bulacak bi symbian program var mı acaba.Sadece kulaklık seçilebilir mi?Ya da telefonun böyle bi özelliği var da ben mi bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirm.

Bi de hemen bazıları vardır.İmkansız diye atlarlar.Valla takip ettiğim kadarı ile aklımıza gelmeyecek programlar çıkarıyolar.

Bu nokta da eminim bu sorunu başkalarının da yaşaması dolayısı ile araştıralım ve bulduğumuz bilgileri burda paylaşalım.

Yardımları için şimdiden herkese teşekkür ediyorum...

ve site yenilendikten sonra ilk mesajım.hadi hayırlı olsun :)

gknky

gknky

Üye
telefon ayarlarından kulaklık seçeneğini seç bide öle dene

irun

irun

Üye
özellikle bu amaçla bi pro olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi hemen yok diye sallamamak lazım..

hem baksın millet ne var ki, kötü bişeymi müzik dinlemek..

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
gknky' Alıntı:

Bu ayar radyo dinlemek ya da kulaklık ile konuşmak için yapılması gerekli olan bir ayar.Yani radyo dinlemek için (kulaklık) ayarında olması gerekiyor.Zaten şu anda (kulaklık) ayarında.Sonuç olarak bu bir çözüm değil.

gknky

gknky

Üye
ben bi araştiriyim bunu ama sanmam olduğunu...

erdal43

Üye
dostum bak telefonun normal kaydedicisinde mp3 dinlemek için bi codec var bunu bulabilirsen kaydecıyı aızeden de dinleyebilirsin sen bu codecı bulamaz san bende var yardım cı olurum sana bulamazsan
[email protected]
bura dan yardımcı olabilrim

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
erdal43' Alıntı:
dostum bak telefonun normal kaydedicisinde mp3 dinlemek için bi codec var bunu bulabilirsen kaydecıyı aızeden de dinleyebilirsin sen bu codecı bulamaz san bende var yardım cı olurum sana bulamazsan

Ben ahizeden değil, sadece kulaklıktan ses gelmesini istiyorum.Bu açıklama ile bi bağlantı kuramadım.Araştırmaya devam...

Nazy

Nazy

Üye
Ayarlar Donanımda Kulaklığı Seç
Kulaklığı Taktığında Kendi Ayarladığın Bir Tercihe Geçsin Otomatik Olarak
Kulaklık Çıkıncada Eski Tercihe Geri Dönsün Sessizleşsin (İşe Yararmı Bilmem Ben Telimi Mp3 Player Olarak Kullanmadım Ama Denemek Lasım)

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
nazy' Alıntı:
Ayarlar Donanımda Kulaklığı Seç
Kulaklığı Taktığında Kendi Ayarladığın Bir Tercihe Geçsin Otomatik Olarak
Kulaklık Çıkıncada Eski Tercihe Geri Dönsün Sessizleşsin (İşe Yararmı Bilmem Ben Telimi Mp3 Player Olarak Kullanmadım Ama Denemek Lasım)

Bu daha önce de denendi yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntı:
gknky´isimli üyeden Alıntı

Bu ayar radyo dinlemek ya da kulaklık ile konuşmak için yapılması gerekli olan bir ayar.Yani radyo dinlemek için (kulaklık) ayarında olması gerekiyor.Zaten şu anda (kulaklık) ayarında.Sonuç olarak bu bir çözüm değil.

iceboy

iceboy

Üye
Telefonu sessiz modunda muzik dinlenirmi bilmiyorum ama oluyorsa oyle deneyebilirsin... Yada bir yukardaki arkadasin dedigi gibi (nickini buraya yazamiyorum!!!!) yapabilirsin...

Muzik dinlerken kulaklik moduna geciyor. Ayarlardan normal ayari ise sessiz modunda yap. Boylece kulaklik ciktiginda sessiz moda gececektir. Yani sanirsam! Hic denemedim...

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
iceboy' Alıntı:
Telefonu sessiz modunda muzik dinlenirmi bilmiyorum ama oluyorsa oyle deneyebilirsin... Yada bir yukardaki arkadasin dedigi gibi (nickini buraya yazamiyorum!!!!) yapabilirsin...

Muzik dinlerken kulaklik moduna geciyor. Ayarlardan normal ayari ise sessiz modunda yap. Boylece kulaklik ciktiginda sessiz moda gececektir. Yani sanirsam! Hic denemedim...

Arkadaşım sessiz modda da müzik çalıyor.Bu da bir çözüm değil sanırım.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
arkadaslar iyimisiniz..?? sorun sahibi arkadas. uygun bi ortamda ev gibi telefonundan playeri aç hoparlörden ver sesi sonra kulaklığı takmadan önce sesi sonuna kadar kıs. sonra kulaklığını tak paşa paşa dinle..yani hoparlör ses seviyesiyle kulaklık ses seviyesi birbirinden bağımsızdır ( yani en azından n-gage de öyle) bu sekilde kulaklık cıktığında yani telefon müziği hoparlörden vermeye calışınca ses kısık olduğundan sorun olmıycak senin için.. her şeyi proglardan beklemeyin :)

ErtugrulT

Üye
    Konu Sahibi
cenkozgen' Alıntı:
arkadaslar iyimisiniz..?? sorun sahibi arkadas. uygun bi ortamda ev gibi telefonundan playeri aç hoparlörden ver sesi sonra kulaklığı takmadan önce sesi sonuna kadar kıs. sonra kulaklığını tak paşa paşa dinle..yani hoparlör ses seviyesiyle kulaklık ses seviyesi birbirinden bağımsızdır ( yani en azından n-gage de öyle) bu sekilde kulaklık cıktığında yani telefon müziği hoparlörden vermeye calışınca ses kısık olduğundan sorun olmıycak senin için.. her şeyi proglardan beklemeyin :)

Otobüs gibi kalabalaık bi ortamda kısık ses ile duymak imkansız.Evde bile kulaklıkla dinlerken en alçak seviyede dinlemiyorum.Yani benim için bi çözüm değil...

Nazy

Nazy

Üye
Nickini Buraya Yazamıyorum Ne Demek????

Nazy

Nazy

Üye
Doğru Bende Denedim Sessiz Moddada Çalıyo Bir Çözüm Bulamadım. Ama Araştırıyorum

cenkozgen

cenkozgen

Üye
ya yok sessiz moddan bahsetmiyorum yahu :) sadece hoparlör sesini kısın. kulaklık sesi yine en yüksekte olsun.. bu sekilde n-gage de sorunsuz kullanabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt