• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Böyle Bir Kılıfı Daha Önce Görmediniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Bir Kılıfı Daha Önce Görmediniz
Cep veya tablet PC için kılıf kullanmak istemeyenler: Bu videoyu izlediğinizde fikriniz değişecek!

Apple'ın tablet bilgisayar pazarı için çıkarmış olduğu ve bu yıla damgasını vuran ürünlerden olan iPad 2, kullanım sırasında şüphesiz birçok kazaya tanık oluyor. İşte bunu düşünen G-Form firması, iPad'inizi ya da dizüstü bilgisayarınızı içine koyup istediğiniz yerden fırlatsanız bile içindeki ürüne zarar vermeyen bir kılıf geliştirdi. Mobile Syrup isimli web sitesi ise, kılıfın gerçekten iddia edildiği kadar etkili olup olmadığın görmek için ilginç bir test gerçekleştirdi ve bu testi hazırladıkları videoda gözler önüne serdi.

Video gerçekten ilgi çekici... Bu kılıf sayesinde iPad'iniz bir arabanın altında kalsa bile kırılmıyor, çizilmiyor, zarar görmüyor. Her bir işlevi düzgün bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Dizüstü bilgisayarlar için olan kılıfı 70 dolardan ön siparişleri kabul eden G-Form, iPad için olan kılıfı ise sarı ve siyah renk seçenekleriyle 60 dolar seviyesinden satışa sunuyor.

Benim telefona uygun böyle bi kılıf olsa kaç para olursa olsun alırdım :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977 ve Cezzbedici3

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
Cep veya tablet PC için kılıf kullanmak istemeyenler: Bu videoyu izlediğinizde fikriniz değişecek!

Apple'ın tablet bilgisayar pazarı için çıkarmış olduğu ve bu yıla damgasını vuran ürünlerden olan iPad 2, kullanım sırasında şüphesiz birçok kazaya tanık oluyor. İşte bunu düşünen G-Form firması, iPad'inizi ya da dizüstü bilgisayarınızı içine koyup istediğiniz yerden fırlatsanız bile içindeki ürüne zarar vermeyen bir kılıf geliştirdi. Mobile Syrup isimli web sitesi ise, kılıfın gerçekten iddia edildiği kadar etkili olup olmadığın görmek için ilginç bir test gerçekleştirdi ve bu testi hazırladıkları videoda gözler önüne serdi.

Video gerçekten ilgi çekici... Bu kılıf sayesinde iPad'iniz bir arabanın altında kalsa bile kırılmıyor, çizilmiyor, zarar görmüyor. Her bir işlevi düzgün bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Dizüstü bilgisayarlar için olan kılıfı 70 dolardan ön siparişleri kabul eden G-Form, iPad için olan kılıfı ise sarı ve siyah renk seçenekleriyle 60 dolar seviyesinden satışa sunuyor.

Benim telefona uygun böyle bi kılıf olsa kaç para olursa olsun alırdım :naughty:

:oke::oke::oke::oke::yuru:yuru:yuru fiytı ne kadar acaba

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
yazıyo konuda dostum dizüstü bilgisayarlar için 70 $ ipad için 60 $

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
6o$-7o$ :pro:

efe_24

Üye
symbian 3 le bi alakasını göremedim ne işi var ki bunun burda ??

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnde walla iphone bolumune acin :bye2:

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
vallasüpermiş amaa bizle alakalı gelmedi sanki ve açıkcası üzüldüm :D amerikada çocuklarr kılıflar alıyorlar brbirlerine ikram ediyorlar,,bizimklerde annee bizim niye böle kılıfımız yok diye sormazmı agaa :D şahsen ben sorarım,deli bir icatmış buu

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yani sanki degil alakasiz :ehe

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Bencede pek alakası yok ama güzel kılıfmış okadar darbeye rağmen koruması güzel :naughty:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
symbian 3 le bi alakasını göremedim ne işi var ki bunun burda ??
alakası cep telefonlarındada böyle bi kılıf olursa çok kullanışlı olur diye paylaştım kılıf kullanmayı sevmeyenler için paylaştım

kraldost

kraldost

Üye
sizde inandınız farketmedinizmi videodaki kesintileri

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Utku

Utku

Üye
İmkansız ekranın üstünden araba geçiyor:vur

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
gerçekse bile nasıl işliyor bu kılıf yapay zekayamı sahip milisaniyelik olarak tehlikeyi algılayıp kendisi taş gibi sertleştirip mi koruyor... çok saçma..

Utku

Utku

Üye
ayrıca dikiş yerleri ve içi normal bir netbook kılıfı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...