Böyle amele yanığına can kurban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Böyle amele yanığına can kurban

Treable

Üye
bunlar ne ya. dövme olmadığı kesin de naıl yapmışlar. bilgi verirsen...

Konu Sahibi
kisilerle birebir iletisime gecemedim maalesef

Vay ameleler vay! : Nasıl piştikleri çok açık... : Önce etlerine desen yapıştırmışlar; sonra da doğru inşaata... a:

:

irun

Üye
güzelmiş..
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..l:

onbak

Üye
helal olsun baba ben dün evdeki tüpü patlattım ama böle yanmadım komple yanıyodum şablonunu virseydiniz bi önden deneme yapardım

cllgr

Üye
güzel desenler ortaya çıkarmışlar,dövmeden iyidir en azından.umarım sağlığa zararlı bişey yapmamışlardır.

vayy iyi fikir aslında yanmadan once bi kartondan sekill kesip koyalim barı vücüdumuza

irun' Alıntı:
güzelmiş..
benim tahmininim güneşlenirken değilde, bronzlaştıktan sonra, bi madde sürerek bronz tenin rengini açmışlardır. 7ci resimde adamın elindeki şey gibi mesela..l:

adamın elindeki japon yapıstırıcı gemi yapıyo herif maketten

Alıcaksın etiket kağıdı... Yazıcıdan şöyle güzel bir desen çıkaracaksın... Kesip, biçip, yapıştıracaksın vücuduna; yatacaksın güneşin altına... Sonra yapışkanı çıkartmak için davrandığında hatırlayacaksın erkek olduğunu... : Ve çok acı çekeceksin...

ilginç ama güzel gibi sanki........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...